x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale De lux

De lux

de Roxana Roseti    |    02 Aug 2009   •   00:00
De lux

Una dintre cel mai îndelung accesate ştiri de pe internet este, în ultima vreme, cea cu privire la căsătoria secretă a actorului ame­rican Robert Redford, în vârstă de 71 de ani, cu Sibylle Szaggars, ar­tistă de origine germană cu 20 de ani mai tânără decât el.



5090-98117-untitled1.jpgRedford, tip carismatic, inteligent, şi-a permis luxul de a nu-şi asezona cei 71 de ani la voia întâmplării, ci cu o femeie aparte: Sibylle, în vârstă de 51 de ani, o artistă care creează ar­tă abstractă, lucrările sale fiind ex­pu­se de-a lungul timpului în Ma­rea Britanie, Germania şi SUA. Nu îi urăm minunatului actor casă de piatră, ci tablouri pe măsură...

Deunăzi s-a întâmplat ca, imediat după un târg de artă reuşit, domnul Tudor Octavian să aibă fi­ne reverberaţii metafizice în faţa lif­tului: "Ştii, mi-ar plăcea ca atunci când bătrâneţea mă va doborî, să mă doboare frumos". Spunea domnia sa ceva despre faptul că, dacă nu va mai putea merge, şi-ar dori să aibă un onorabil şi elegant scaun cu rotile. Foar­te elegant. Are dreptate: atunci când te lasă pute­ri­le, măcar bă­trâ­ne­ţea să fie glamouros aşezată într-un surprinzător scaun cu ro­tile, luxos tapetat cu cristale Swarovski. Şi dacă mai e alături şi o tabacheră Sweet Daddies, ticsită cu ţigări de foi, atunci chiar că nu îţi mai trebuie nimic. Cum spune 50 Cent, "Get Rich or Die Trying" - "Îmbogăţeşte-te sau mori încercând".

×
Subiecte în articol: editorial