x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Dragobete cu vulpi bete. De amor

Dragobete cu vulpi bete. De amor

de Nicolae R Dărămuş    |    00 0000   •   00:00
Dragobete cu vulpi bete. De amor

Este clar: norocul nu surâde celui care îl caută. Adică, mie. De ani de zile , între Valentine's day şi Dragobete -  adică în chiar vîrful perioadei oficial recunoscute de căutări matrimoniale (la om şi la alte dobitoace) - mă aflu şi eu în preumblări febrile, cu aparatul foto pregătit spre a surprinde, absolut indiscret, asemenea unui paparazzi, scene din iatacurile geroase ale vulpilor.

Recunosc: am văzut vulpoi trist, singuratic, am întâlnit vulpe nemângâiată, proaspăt părăsită, ba chiar mi-a fost dat să asist la o joacă straşnică a îndrăgostiţilor printre nămeţi, dincolo de distanţa la care teleobiectivul de 420 mm şi-ar fi făcut treaba.

Cum să nu mă oftic, aşadar, când prietenul şi tizul meu Nicuşor Radu, îmi scrie că , din şosea, adică din maşină, a fotografiat o pereche de vulpi legate pe viaţă ( deocamdată). Culmea este că , repet, deşi bun prieten, nu înţelege că acelea sunt de fapt  "vulpile mele". Şi că , doar întâmplarea a făcut să fie el cel care a declanşat aparatul. Asta este.Viaţa e dură!

×
Subiecte în articol: lumea