x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Ejectarea ejaculată

Ejectarea ejaculată

de Razvan Barbulescu    |    28 Iun 2011   •   21:00

Repetentele, repetentii si vanghelismele invioreaza tara. Asa cum ele mor sa fie Columbeanca, pentru ei e super sa fie Vanghelie. E cul, are gel si gafe de misto. Nu con­­teaza studiile care este ca sa te intalnesti cu Obama si sa-l bati pe primarul Parisului si pe prima­rul Caldarescu sau Cartarescu si e scri­itor , deoarece "pot sa conduc chiar mai bun ca amandoi".

Brandul Vanghelie salveaza ba­calaureatii si profesorii care i-au pre­gatit pentru viata la pachet cu perlele ejaculate la examenul de lim­ba romana. Prostioarele de la Bac, care mai tarziu contribuie la ratingul de tara, au devenit simpatice de cand Vanghelie da pe goarna tampeniile ce l-au catarat in sondaje.

In plin scandal cu abdicarea sau regionalizarea, iese Vanghelie cu ejectarea ejaculata si dintr-o data Romania se tavaleste pe jos de ras. Cand deschide gura Van­ghe­lie, poalele Carpatilor se cu­tremura in hohote.

Vanghelie nu e prost. E agramat, dar are sarm si lipici la cadrele di­dac­tice. Pentru ca n-a facut gimna­ziul la zi, ci pe sponci, zice netulbu­rat: "Pe mine ma intereseaza decat Bucurestiul". Idiotenia s-a intins ca o molima, asa ca de cativa ani asistentele tv, modistele, coca­la­rii si po­li­ticienii cu studii incerte se exprima vanghelic: "am decat" sau "am facut decat".

Vanghelie inseamna bancuri cu Van­ghelie. Eu m-am nascut pre­se­din­te, spune Vanghelie. Are simt politic, adulmeca vremurile.

Bancurile cu Vanghelie sunt mai palide decat gafele Vanghelie. El si forumul au desfiintat liniuta, scriind mi-au ca pisica: miau. Cand apare Vanghelie, fanii abia asteapta sa deschida gura, iar Zabrautiul se holbeaza ca la gura tunelului, in bancul cu iepurasul.

Paradoxul politicianului Van­ghe­lie: e credibil politic decat in mo­mentele de maxima incultura. "Asa m-a facut viata."
"Avand o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana.." Chiar asa, cum o decurge dialogul dintre o profesoara de romana si Almanahe? Dar cum ar fi una dintre Goagal si Succesuri? Apropo, domeniul goagal.ro este domeniu pe net, motor de cautare, Ai lov tu sarci pe Goagal. Du Iu?

Vanghelie isi pune obrazul pentru oricine, se bate pentru idei, pentru Sectorul 5, pentru Bucuresti si garanteaza... L-a garantat si pe mi­nistrul Invatamantului, Daniel Funeriu. Ieri, la Senat, Funeriu a confundat DEX-ul cu cartea de ca­pa­tai a lui Vanghelie – Almanahe – si l-a pus la punct pe Geoana mai sa lesine senatorii. "Sa stiti, se iti doct Funeriu, cuvantul coleg este neutru, nu este de fel feminin, este trecut in DEX" A naibii scoala..... Si agramat, si antipatic.

×