x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Flutur stegulete rosii, Gheorghe, Flutur!

Flutur stegulete rosii, Gheorghe, Flutur!

de Marius Tucă    |    18 Mai 2006   •   00:00
Flutur stegulete rosii, Gheorghe, Flutur!

M-am saturat de autoritati ale statului care n-au nici o legatura cu realitatea. Aceste autoritati sunt intotdeauna ultimele care afla ce se intampla in domeniul lor, pe teritoriul lor, in curtea lor.

Dupa ce inundatiile au ajuns "doar la prosti", dupa cum spunea un cetatean turmentat, gripa aviara se pare ca n-a mai ales, a lovit la intamplare. Si nu oricand, ci tocmai cand ministrul de resort, pe numele lui de zburator, Flutur Gheorghe, se pregatea sa anunte triumfalist inchiderea si ultimului focar de gripa aviara de pe teritoriul patriei. M-am saturat de conferintele lui Flutur Gheorghe si de scarile din spatele sau pe care camerele de luat vederi, vor, nu vor, le surprind de cate ori filmeaza la sediul Ministerului Agriculturii. M-am saturat, de fapt, de autoritati ale statului care n-au nici o legatura cu realitatea. Aceste autoritati sunt intotdeauna ultimele care afla ce se intampla in domeniul lor, pe teritoriul lor, in curtea lor. Si, o data ce au aflat, se infiinteaza doct si atotstiutoare in fata noastra, incercand sa ne convinga de competenta, promptitudinea si, tupeu maxim, daruirea lor pentru cauza si patrie. Exemplul lui Flutur Gheorghe este cel mai elocvent. Rar mai gasesti atata demagogie, fatarnicie, ipocrizie si cabotinism la un personaj politic. Tarlaua agriculturii sub conducerea domniei lui a inflorit, maracinii si balariile fiind la mare pret. Marturie stau steguletele rosii care flutura peste domeniul pastorit de intaiul Flutur Gheorghe al tarii, stegulete acordate cu atata satisfactie de Uniunea Europeana. Si pana la urma, coada randunicii agriculturii romanesti nu este nici mai buna, nici mai rea decat alti Gheorghe la fel de aerieni din politica romaneasca. Numai ca ’mnealui nu rateaza nici o ocazie sa iasa-n fata, sa apara de cate ori este sau nu este cazul, sa ne spuna… nimic. Sa se cocoate pe toate gramajoarele si sa cotcodaceasca in pliscu-i mare ce margaritare a avut domnia sa. Ca sa nu mai vorbim despre colcaiala mostenita de grupuri de interese si dezvoltata sub mandatul sau. Baietii si-au propus in lipsa de altceva sa transforme toate terenurile statului, care valoreaza de la 500 de euro/mp in sus, in afaceri imobiliare de mare succes. Puteti citi in Jurnalul National de astazi cum a fost hacuita colectia nationala de duzi, iar Ministerul Agriculturii tace chitic, fiind complice la acest jaf cu samsarii de terenuri.

Suntem cu ochii pe voi! Urmeaza ca-n zilele urmatoare sa publicam noi dezvaluiri despre personaje celebre care vor sa puna mana pe sute de hectare in nordul Capitalei.

Stati pe aproape, ca se filmeaza!

×
Subiecte în articol: editorial gheorghe flutur