x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Fratii Bivolaru intre episoadele 346 si 425

Fratii Bivolaru intre episoadele 346 si 425

de Marius Tucă    |    02 Apr 2004   •   00:00

Cred, vorba cuiva, ca de la fratii Ceausescu n-au mai fost frati atat de mediatizati ca fratii Bivolaru. De fratii Petreus aproape ca nici nu s-a auzit in comparatie cu Grig si Gabi, fratii Schumacher trec si ei printr-un con de umbra in aceste zile, de „Fratii Karamazov" a uitat toata lumea, iar fratii Bernea - nici n-au existat ca si fratii Jderi, de altfel, pierduti undeva in negura timpului.

Fratilor din tara intreaga, la putere sunt „fratii Bivolaru"! Despre ei se vorbeste, despre ei se scrie, pe numele lor sunt emise mandate de arestare, ei sunt cautati si dati in consemn la frontiera, ei sunt subiectul unei telenovele cum numai o tara vesela ca Romania poate sa dea. Nu numai ca viata bate filmul, dar bate si imaginatia membrilor MISA despre care stim cat de bogata este, uneori chiar bolnava. Iata o poveste care trebuie degraba regizata, o poveste al carei scenariu se scrie de la sine.

Normal ar fi ca sa fie o telenovela cu multe episoade, sa stea poporul cu sufletul la gura! Era sa scriu la „guru". Iar ca prin episodul 346 cei doi sa se intalneasca asa, ca din intamplare in inchisoare, eventual in aceeasi celula ca sa fie lacrimile mai mari. Si acolo, in spatele gratiilor, pentru ca n-aveau ce face, sa-si povesteasca vietile si atunci sa afle ca, de fapt, sunt facuti din acelasi tata. Ce telenovele sud-americane, ce reality-show, ce „Big Brother", ce „Surprize, surprize", ce „Iarta-ma!"…

Fratii Bivolaru bat orice emisiune, orice joc, orice telenovela, cat despre audienta ce sa mai vorbim.

Si ca show-ul sa fie total, probabil ca acum, dupa ce Gabriel Bivolaru s-a predat politiei si se afla in arest, ar trebui sa fie eliberat Gregorian Bivolaru. Hai ca-i tare! Ar fi fost destul de previzibil finalul telenovelei noastre. Asa creste si mai tare suspansul, iar deznodamantul - prin episodul 425!

×
Subiecte în articol: editorial