x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Fraţii Costea

Fraţii Costea

10 Apr 2009   •   00:00

La Universitatea Craiova se prefigurează un tandem de temut, cel al Fraţilor Costea - doi talentaţi fotbalişti olteni get-beget. O surpriză? Da şi nu! Da, fiindcă de la meci la meci, cei doi fraţi dintr-o tulpină confirmă calităţi native de-a dreptul remarcabile.



Nu, fiindcă ne aflăm într-o bună tradiţie românească de asemenea celebre tandemuri frăţeşti. Începând cu "Dinastia" Nunweillilor de la Dinamo Bucureşti, continuând cu Fraţii Băcuţ de la acelaşi club, cu Fraţii Zavoda şi Fraţii Tătaru de la CCA/Steaua Bucureşti şi până la Fraţii Didea, Fraţii Munteanu de la Petrolul Ploieşti. E plină ţara românilor de felurite talente, iar într-ale fotbalului gena fraţilor gemeni sau doar fraţi este de o vigoare şi de o rezistenţă uluitoare.

Haideţi, fraţi băieţi Costea, să reintrăm în lumea bună a fotbalului şi prin acest fenomen ce se credea a fi pe cale de dispariţie în România. Umpleţi-le plasele cu goluri adversarilor carpato-danubiano-pontici şi nu numai acestora...

Ce Fraţii Walter ai Germaniei anului 1954, ce Fraţii Koeman sau de Boer ai Olandei? Luaţi seama, boieri dumneavoastră, fiindcă veţi asista la încă o întâmplare frumoasă, răsărită din indescifrabilele mistere ale Olteniei române.
Am zis!

×
Subiecte în articol: editorial fratii