x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Jos textila! Iri vrea la primărie

Jos textila! Iri vrea la primărie

de Razvan Barbulescu    |    12 Ian 2012   •   13:06
Jos textila! Iri vrea la primărie

Ca e pitic, gras si ca i s-au lasat falcile la 54 de ani, cum aprecia Moni la una dintre impacari, nu conteaza. E mare invidia nevestelor parasite. Dar e de tinut minte daca falcile ii cad in jacuzzi cand pitipoancele racolate din primarie ii fac vant cu jalbele tale. Un "primar excitat si euforic", vorba blondelor din jacuzzi, e mana cereasca. Dar nu in sedintele de consiliu. Deciziile sale ca edil vor avea tonul prestatiilor pe centura: ba, voi ati venit aici pentru afaceri sau pentru p....a?

N-avem prejudecati. In ciuda rapandulelor care evoluau in vila din Izvorani, in lipsa nevestei, credem ca Iri – odinioara alintat de baristele de la Sexy Club ca Irinel de Alcatel – poate fi un primar excelent. Pana la prima audienta. Aici se strecoara indoielile. Exista pericolul sa-l prinzi cu falcile flescaite sculate a dorinta o data cu slitul la vederea prestigioaselor Anca si Flori, care l-au dat in gat prin tabloide, urland indemnul: fetelor, jos textila, capul la fund!

Si tu, ca tu, ca esti barbat. Dar daca iti trimiti nevasta cu o petitie la primarie? Sau fiica in audienta? Ce garantie ai ca primarul nu le face personaje in chiloteala jucausa cu panarame platite cu ora, in care nevasta e matusa, fii-ta e Baby, iar el e crocodilul?

Si un p.s. cu daca se intampla...

Daca se intampla, ca intr-o pelicula s.f. porno, turnata pe covorul cu tiganci sub palmieri, ca Iri sa se impace cu Moni? Moni nu va deveni nevasta de primar, iar trompeta de sora-sa mana a doua a Capitalei? Nu se reincheaga vizavi de Cismigiu clubul de glorie al lui Damaschin de la Bacau?

Sau. Nu e posibil sa te gandesti intr-o Romanie tabloidizata si la candidatura lui Iri la Presedintie? Cu Moni prima doamna, iar Ramona... Nu radeti. N-are patria atata viitor cate petarde ii pot exploda la nivel inalt.

×