x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Napoleon a cacarisit-o

Napoleon a cacarisit-o

de Razvan Barbulescu    |    20 Mar 2012   •   14:33

Te fereasca Dumnezeu sa te scoata Paleologu din rahat! Te alinta, te lauda, te imbalsameaza pana te sufoca, mori de placere, ai zice ca "lesbianul' (el a zis-o) e lesinat dupa tine. Numai ca pe urma ii umfla pe toti rasul. Rad de el, rad de tine? Greu de zis. Trece timpul sI vine unul sI zice "cum ai stat, dom'le, sa te umple, maroniu din cap pana in picioare, ala micu' al lui Paleologu?

Ultima victima a lui Pale e Base. L-a simtit ca e mort sa patrunda in istorie si-l ajuta. Mai intai il gadila si-o arunca pe aia cu "ciulamaua politica romaneasca'. Marinarului ii place - singurul politician, creator de scoala, d-astea. Pale sare la cap mai oportun ca grecul Kapetanos. Dupa care da atacul. Miza? Aparent, revizuirea Constitutiei. In realitate, orgoliul lui Basescu. E disperat, renunta sI la un an de mandat numai sa-si vada visul. Declaratia lui.

Paleologu, cu duhul blandetii. Opozitiei: mai, frate, vrea sI omul asta sa ramana in istorie, ce rau face?....e pleasca vietii lui. Argumente. "Semnatura lui seamana cu cea a lui Ludovic al XIV-lea, nici macar Napoleon n-a avut o semnatura atat de grandioasa'. L-a palit in crestet. Orisicat, Ludovic era un rege jucator. Si-a facut politica de capul lui, l-a durut in peruca de parlament, a numit ministrii cam la fel. In plus, a condus Franta sapte decenii. La finante, cu Fouquet nu cu Ialomitianu.

Cat ai fi de modest, tot tresari. Al nabii Pleasca, ar zice Base, la ce s-a gandit...Presedintele Soare!...nu-i de colo.
Paleologu intinde coarda, stie ca nu se rupe. Sunteti fraieri, dati-i Constitutia ca pleaca. Scapati de el. Lesbianul jongleaza: "S-a ajuns la un fel de psihoza...orice ar spune (presedintele), (opozitia) considera ca e o intentie perversa. E o lipsa absoluta de incredere in presedinte'.
Lui Pale i-a iesit porumbelul. Increderea in presedinte e cacarisita. Nu-i vorba doar de opozitie. Ciumpalacii, ineptii, populatia recenzata sunt marturie, sondajele consemneaza.

In ciulamaua politica romaneasca, Paleologu e intre Prigoana sI (peste) Cotoi. Haios, mistocar, gagicar, prafuit prin bibliotecile lumii. L-ul din PDL. Da farmec zonei sI ciulamalei. Notiunile de pleasca sI cacariseala vin pe filiera Prigoana.
Dar a zis-o. Orice spune Basescu, mirosi "o intentie perversa'. La cat a tras in toti sI toate, la cat a taiat din salarii sI pensii, el mereu deasupra, noi mereu descoperiti, psihoza violului l-a bagat deja in istorie.

×
Subiecte în articol: editorial