x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Nu ne-am născut la Boc-ul potrivit

Nu ne-am născut la Boc-ul potrivit

de Sebastian S. Eduard    |    22 Apr 2010   •   00:00

Vii destins la serviciu, că doar urmează o nouă zi în care aflii ce tâmpenii vor mai face ăştia, deschizi Mediafax-ul şi... poc!... Pardon, BOC!, tâmpenia sare la tine.

Citez: "Boc vrea ca toate ministerele să cumpere pixuri centralizat, dar admite că economiile nu ar fi mari". Cu alte cuvinte, premierul se gândeşte că dacă toate ministerele ar achiziţiona pixuri, hârtie şi gumă de şters de la acelaşi furnizor, atunci cantitatea fiind mai mare, poţi obţine un preţ mai bun. Treaba e logică - departe de mine să contest economia de bani - şi pare chiar fezabilă.

În aceeaşi logică genială mai am câteva propuneri. Când se duc la baie membrii guvernului ar trebui să se limiteze la vreo 15 secunde de spălat pe pe mâini, faţă de media de 23 de secunde (conform unui studiu britanic). Mai mult, aleşii ar putea să-şi spele (dacă au cum) o singură mână, în cazul evident în care au folosit o singură mână la...ştiţi-voi-ce. În plus, ţin să adaugă că în Careffour, hârtia cu două straturi este ceva mai ieftină decât cea cu trei.

Acestea fiind spuse, aştept implementarea noilor măsuri. Iar dacă ele nu vor avea finalitatea aşteptată, sugerăm ca domnul Boc să scrie pe ambele foi ale hârtiei A4, când îşi va da demisia. Din spirit de economie...

×
Subiecte în articol: editorial