x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Oamenii care au mâncat recordul mondial

Oamenii care au mâncat recordul mondial

de Razvan Barbulescu    |    14 Sep 2010   •   00:00

În cadrul distins al Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber, la Cluj a fost doborât recordul mondial la friptul puilor: 210 pui prăjiţi în doar două ore.
Recordul bucătarilor a fost spulberat de recordul mâncătorilor de pui. Leşinaţi de foame după recentele tăieri ale clujeanului Boc, clujenii s-au năpustit ca la mall-uri când se dau chestii ieftine sau moca şi au stins zburătoarele mondiale în doar o oră.

Blestemul romilor
Abia coborâţi din avioane, ţiganii expediaţi de Sarkozy în România s-au pus hotărâţi pe treabă. Au dat-o pe blesteme cu vioiciunea clarvăzătoarelor care-ţi fac binele invers: legare la cununii şi mai ales la sex.
I-au legat pe francezi atât de sănătos la sex, încât un sondaj de ultimă oră făcut pe malurile Senei le confirmă reuşita: celebrul instinct sexual al nepoţilor lui D'Artagnan e la pământ. Nu-l mai ridici nici cu macaraua. Apetitul s-a prăbuşit de ambele părţi, ele gătesc şi noaptea, ei s-au apucat de croşetat. O dau pe oboseală, pe stres, pe criză... Nici Sarko şi Carla nu mai sunt ce-au fost.
Se pregătesc de farmece romii lui Berlusconi.

Copii, lăsaţi, dracului, televizorul!
Cu prilejul deschiderii anului de învăţământ, preşedintele s-a adresat naţiunii şcolare, întărind câteva idei - forţă de esenţă tare: "În aceste momente dificile din punct de vedere economic, şcoala românească are nevoie de creativitate, inovaţie şi iniţiativă pentru ca elevii noştri să reuşească. Dăruirea cadrelor didactice la clasă nu este suficientă fără implicarea fiecăruia...".

Să recunoaştem, pentru un popor iubitor de manele nu e rău.
Mişcat de căldura mesajului prezidenţial, p.m. Boc a continuat: "Dragi copii, trebuie să ştiţi că, indiferent cât de mult vă sprijină părinţii voştri, vine o vreme în care locul de muncă pe care îl veţi avea, salariul pe care îl veţi primi, locul vostru în societate va (vor, n.n. - e vorba totuşi despre şcoală) depinde de ceea ce ştiţi să faceţi... etc... etc... de aceea vă îndemn cu toată afecţiunea să nu vă pierdeţi în tot ce vă oferă televiziunea...". Vorbele emoţionante l-au decis pe ministrul Funeriu să-şi smulgă copilul din faţa televizoarelor de la poalele Eiffel-ului, înscriindu-l la o şcoală de chirpici din România.

×
Subiecte în articol: editorial