x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale PSD aduce un elogiu comunismului, Securitatii si crimei

PSD aduce un elogiu comunismului, Securitatii si crimei

de Radu Tudor    |    31 Oct 2017   •   18:20

Parlamentari ai principalului partid de guvernamant in Romania au lansat recent atacuri violente la adresa celor care au luptat impotriva comunismului si a sprijinului (ipotetic) american dat acestor eroi care s-au opus cu arma in mina unei ideologii criminale ce a nenorocit Romania decenii intregi.

Doi senatori, Serban Nicolae si Tit Liviu Brailoiu au descris in cuvinte simple, asemanatoare celor din anii '50, cat de nenorociti erau "anglo-americanii" si implicit ce legitimi au fost bolsevicii care au ucis cu mitraliera prin munti luptatorii anticomunisti romani. Se dovedeste clar azi faptul ca in PSD este un sentiment dominant impotriva partenerului strategic SUA, cel mai important aliat pentru securitatea tarii noastre, atat ca aliat NATO cat si prin Parteneriatul Strategic bilateral, la care, culmea, au contribuit si liderii pro-occidentali ai PSD, pe vremea cand aceasta structura socialista avea asa ceva. Si cred ca afirmatiile lor de azi nu sunt intamplatoare, atunci cand exponentii PSD apara ideologia moscovita care a distrus Romania in 50 de ani de comunism. Acest limbaj devoalat azi,  alaturi de retorica 2017 impotriva strainilor, a marilor companii si a europenilor de la Bruxelles este dovada palpabila a curentului anti-occidental ce domina limbajul si gandirea conducerii PSD de azi. Totul, in plina ofensiva a campaniilor grosolane de manipulare rusesti impotriva modului de viata occidental si al valorilor libertatii si democratiei.

Daca am ajuns la acel moment al istoriei post-decembriste in care Ion Gavrila Ogoranu, Toma Arnautoiu, Teodor Susman, Elisabeta Rizea si multi altii au re-devenit dusmanii Romaniei, situatia e gravisssima, din punctul meu de vedere.

×