x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Scrisoare deschisa catre Dorin Tudoran

Scrisoare deschisa catre Dorin Tudoran

de Dan Voiculescu    |    17 Iul 2006   •   00:00
Scrisoare deschisa catre Dorin Tudoran
Domnule Dorin Tudoran,
Am fost surprins luand cunostinta de comentariul insultator la adresa mea pe care-l semnati in Jurnalul National.
Nu aveti decat sa incercati a ma jigni cat doriti - e dreptul dumneavoastra la opinie - si nu va ramane sa dialogati decat cu propria dumneavoastra constiinta.
M-a surprins insa ca ma judecati fara sa cunoasteti faptele, pornind de la prezumtia de vinovatie.
In dese randuri, dumneavoastra ati criticat mania jurnalistilor romani de a condamna o persoana fara o minima verificare si, mai ales, fara a o contacta pentru a afla argumentele pe care le invoca in apararea sa.
Dumneavoastra nu m-ati contactat, desi nu va sunt o persoana straina. Daca ati fi facut-o, v-as fi pus la dispozitie, cum am procedat cu multi lideri de opinie din tara, mult incriminatele doua "note informative" semnate Felix. V-ati fi convins, sunt sigur, ca sunt victima unei lucraturi tipice bataliei politicianiste din Romania de azi.
Continuu sa cred ca, departe de tara fiind, ati luat drept adevarate diversiunile incalificabile din cadrul campaniei duse impotriva mea de adversarii din presa si din politica. Numai aceasta ar explica atacul dumneavoastra - descalificant pentru un aparator al libertatilor fundamentale ale omului si un luptator pentru democratie - impotriva cetateanului Dan Voiculescu, indreptatit sa ceara celor care-l judeca public, in numele statului de drept, prezumtia de nevinovatie.
Sub acest semn - al increderii in onestitatea lui Dorin Tudoran - astept sa ma contactati pentru a va pune la dispozitie Dosarul meu de la Securitate.

Cu sinceritate,
Dan Voiculescu

×
Subiecte în articol: editorial