x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Scrisoare din Pleşcoi

Scrisoare din Pleşcoi

de Razvan Barbulescu    |    10 Apr 2012   •   18:49

Istoria cu Chiliman a revigorat-o pe Elena Udrea. Margret Thatcher s-a reinstalat pe blogul din Plescoi, foisorul din care incurajeaza electoratul plapand care nu crede ca au murit bancurile cu blonde. Udrea incurca realitatea cu dorintele, mai spera in duhul Cotrocenilor, e convinsa ca electoratul s-a ticnit si va vota cu necuratul.

Aici e caraghioslacul pedelistilor, cred in semne. Daca opozitia se-mpiedica de ceva, isi inchipuie ca li se umfla lor norocul. Sa enumeram deci momentele cheie care au declansat euforia dnei Cocos.

Dupa episodul Chiliman, madama de fier presimte 'dezastrul' apropiat al uselistilor. Constata ca USL-ul e o “constructie artificiala', care face o “politica la ciupeala'. Habar n-avem cum e useleul, dar cu siguranta e naturala alianta pedelistilor cu uneperistii. UNPR e partidul de ciupeala pe care nu-l recunosc sondajele, intrucat respondentii n-au auzit de el sI deci n-au inteles intrebarea.

Meciul Antonescu-Chiliman o face pe Udrea sa observe ca “politica la ciupeala nu imbunatateste deloc viata romanilor' (urmeaza scena cu lacrimile pentru viata romanilor, tip draga Stolo). Concluzia blondei vopsite e ca viata romanilor s-a inviorat instantaneu dupa ce Boc sI guvernul pedelist cu Udrea in mot au casapit (nu ciupit) salariile sI pensiile din Romania.

“In USL se joaca la rupere, se duce o batalie pe viata sI pe moarte'. S-o duce, ca vorba unuia la televizor, e un partid viu. In PDL insa nu se bate nimeni. N-are cine. Pleaca membrii pe rupte. Nici momiti de MRU cu bani de malai si-un peste nu mai rezista. E clar, Udrea nu mai are miros.

Sa vezi insa rupere, coate, bataie pe viata sI pe moarte intre pedelisti, cand n-or mai incapea toti in barca liberala a lui Frunzaverde, dupa cum se barfeste intre intelectuali.

Triumf deplin: “Sondajele de opinie care ii prezinta pe cei din opozitie ca invingatori reprezinta simple fumigene de presa menite sa ascunda adevarul: opozitia se prabuseste'.

Aici a-ntors-o bine. Presa ascunde adevarul. De fapt, pedeleul nu mai exista. Mai exista ceva acolo, o “fumigena' intretinuta ca sa nu ne facem de ras. Sa creada Europa ca Romania e doar prost condusa.

Ultima perla e o frectie pentru Prigoana: 'PDL e cea mai buna solutie pentru bucuresteni...singurul partid de numele caruia se pot asocia proiecte mari de infrastructura...'. Evident, o confuzie cu proiectele lui Oprescu. Macar Oprescu a avut bunul simt sa-i pomeneasca sI pe ei.

×