x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Telegramă din bucătărie

0
Autor: Roxana Roseti 11 Oct 2009 - 00:00
Recunosc că întotdeauna mi-au plăcut bucătăriile. Nu ştiu de ce, dar în bucătărie se nasc cele mai interesante conversaţii, în jurul celei mai reuşite cafele.

Bucătăria, pur şi simplu ca loc, deoarece ca spaţiu de desfăşurare a calităţilor gospodăreşti sincer vă mărturisesc că în afară de mămăliguţă, tocăniţă, salată orientală (de fapt multe salate), spaghete, o ciorbă nedefinită şi sandviş-uri (conform principiului uneori întâlnit prin filmele americane: "Vai, să vezi ce sandviş bun cu brânză ştiu să fac") altceva nu prea ştiu să pregătesc.

Desigur, mai e la mijloc şi lipsa de timp care stopează mult creativitatea culinară şi desigur că mi-aş dori, de exemplu, să ştiu să fac prăjituri pe care să nu le mănânc eu, ci pe care să fac cadou, inspirată fiind de un personaj de film ("La finestra di fronte" - "Fereastra de vizavi" se numeşte filmul) care dispărea brusc în timpul nopţii pentru a... "fabrica" torturi!

La fel de sincer vă zic că îl invidiez pe Jamie Oliver - subiectul central al rubricii "Special" de astăzi. Tipul se mişcă. E capabil să îţi vorbească despre fashion în timp ce pregăteşte o omletă, de fapt el poate face dintr-o omletă Regina Omletelor şi tocmai de aceea se poate spune că este nu un bucătar, ci un trendmaker. Cam atât, scuzaţi-mă că sunt atât de telegrafică, dar am un motiv bine întemeiat: "Astăzi. Stop. Cinemateca de duminică. Stop. DVD. Stop. Filmul «Telegrame»..."
Citeşte mai multe despre:   editorial

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Serviciul de email marketing furnizat de