x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Udrea, Prigoană şi Bucureştii

Udrea, Prigoană şi Bucureştii

de Razvan Barbulescu    |    04 Apr 2012   •   15:28

Blonda nu mai iese in Parcul Moghioros la crosetat sI pus muraturi, ca sa mimeze solidaritatea cu spargatorii de seminte. Solidara cu Prigoana, lupta cu dusmanul pe blog, pentru Capitala.

Udrea nu crede in disolutia partidului ca ultima etapa de dezvoltare. E ca japonezul care habar n-avea ca a pierdut razboiul. Dupa douazeci de ani, cu pusca incarcata, pandea dusmanul din tufisuri. Entuziasmul ei e molipsitor, sI din transeele blogului se iteste la tot ce misca. Partidul mai are doar gura afara din apa, dar buzoianca gandeste pozitiv: ne apropiem de victorieeee, vom invingeeeeee!

Fostul ministru al turismului ia Bucurestii pe cont propriu sI le arata fraierilor din partid, care o tot musca de procentaje, ca ea a scos filiala din rahat, de la 13 la suta a facut-o zmeu, la 23 la suta. Ultimul sondaj IMAS (Adevarul) arata exact contrariul - PDL-ul pe trei, sub poala lui Diaconescu, cu doar 18 la suta - dar cui ii pasa? Cui ii pasa ca a avut 13 la suta, ca are 18, cui ii mai pasa ca PDL-ul sondeaza adancimile, ca de la nivelul litoralului incepe sa nu se mai vada?

Udrea se bate de fapt cu pedelistii care o ignora, care o contesta sau o ia la misto. Se ia la tranta numai cu pedelistii, deoarece partidul a ajuns in halul in care se mai poate masura doar cu sine insusi. "PDL Bucuresti e cum nu se poate mai puternic', caligrafiaza prima blonda a partidului in jurnalul de bord... si continua fierbinte: suntem una dintre cele mai active filiale din tara, "atat comunicational, cat sI actional'...un englezism de balta sI un furculision de Plescoi, ca sa vada Cristi Preda ca formatiunea mai dispune de intelectuali in filiala.

Sa recunoastem, cuvintele au forta. Bubuie in stomacul mancatorilor de floricele din Moghioros, care, pe blat, sa n-auda blonda, doar - doar s-or lipi de pungi cu poza, autograf sI tacamuri, striga Jos Basescu!
Incantata de propria compozitie, blogara Elena trage de singura concluzie valida dupa valul de esece pedeliste: Bucurestiul e mort dupa PDL. In consecinta, expediaza cateva cuvinte bine simtite pe adresa varfului de lance Prigoana, care, din respect pentru tinichigii, tocmai a ras pleava intelectualitatii din partid....Prigoana e competent, onest, hotarat, carismatic sI material isi permite.

Finalul e mortal, un panegiric plin ochi de pupicuri dorsale pentru stramosii bordurilor de Bucuresti: Basescu sI Videanu.... carora, li "se va adauga in curand Silviu Prigoana'.

×