x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Urbane, ia declaraţia mea de interese!

de Victor Ciutacu    |    02 Feb 2010   •   00:00

Senatorul PD-L Iulian Urban, singurul spammer amendat de autorităţile din .ro pe care-l ştiu, consideră necesar ca toţi ziariştii să depună declaraţii de interese. Cică nu poţi să comentezi trebile ţării dacă nu ştie Macovei de la ANI la ce firme eşti tu pă interes. Sigur că n-o face de capul lui şi că amendamentul senatorului se înscrie în acţiunea concertată de castrare a media, dar, ca să n-avem vorbe la proces, îmi înşir eu preventiv, în ordinea numerelor de pe tricouri şi pă sistem turbo, interesele.

1. Nu deţin participaţiuni în vreo societate comercială şi nu-s persoană fizică autorizată. Nici n-am de gând. Sunt aşa leneş şi delăsător, încât nici cupoanele primite prin graţia lu nea Nicu Văcăroiu nu m-am ostenit să mi le schimb în acţiuni.

2. Interesul meu primordial este să nu mai fim conduşi de manelişti, curve, beţivi, analfabeţi, hoţi, farsori şi escroci. Cine răspunde pentru încălcarea flagrantă a lui?

3. Alt interes de-al meu e ca, în clipele când îmi calcă pedeliştii pragul studioului, să nu mai turuie ca morile stricate de pe notiţele primite pe mail de la biroul de presă? Răspunde cineva că-mi enervează telespectatorii şi schimbă oamenii canalul?

4. M-ar interesa, cu titlu de inventar, ca, la 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, să nu mai primesc lecţii de anticomunism de la activiştii regimului comunist şi să nu mai facă preşedintele României generali toate scursurile securiste care-i cunosc trecutul. Dat fiind că şi interesele mele pe partea comunisto-securistă sunt călcate-n picioare, vreau să ştiu ce sancţiuni vor primi cei responsabili pentru asta.

Acestea fiind spuse, nutrind speranţa că senatorul-spammer va aprecia deplina mea transparenţă, declar, scriu, mi-asum, semnez şi aştept răspunsul lui.
articol preluat de pe blogul lui Victor Ciutacu - Vorbe grele

×
Subiecte în articol: editorial