x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016. Didier Deschamps: Ne-am pregătit doi ani pentru meciul cu România

EURO 2016. Didier Deschamps: Ne-am pregătit doi ani pentru meciul cu România

09 Iun 2016   •   22:00
EURO 2016. Didier Deschamps: Ne-am pregătit doi ani pentru meciul cu România
Sursa foto: Facebook.com

Trimisul special al AGERPRES, Mihai Ţenea, transmite: Selecţionerul echipei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Stade de France, că a aşteptat doi ani meciul cu România, care va deschide, vineri, EURO 2016.

''Ne-am pregătit doi ani pentru meciul cu România. Trebuie să începem competiţia cu dreptul. Nu trebuie să banalizăm meciul, dar nici ca jucătorii să nu resimtă presiunea'', a afirmat Deschamps.

Fostul internaţional a mărturisit că nu poate dezvălui ce le va zice jucătorilor înaintea meciului de mâine. ''E un simplu meci care trebuie câştigat'', a subliniat Deschamps.

Selecţionerul a vorbit şi de perioada scursă de la ultimul meci oficial al Franţei, în sferturile Cupei Mondiale 2014: ''Franţa a jucat 20 de meciuri amicale, nu avem niciun meci oficial de la Cupa Mondială până la partida de mâine. Acum doi ani nu aveam aceeaşi jucători, sunt şi lucruri pozitive şi lucruri negative, sunt echipe diferite. Azi avem un potenţial ofensiv foarte interesant, însă e important să ai echilibru între ofensivă şi defensivă pentru a forma o echipă eficientă''.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Didier Deschamps euro 2016 romania franta