x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016: Săpunaru - Ne-am dezamăgit pe noi, familiile şi pe toţi românii care ne-au fost alături

EURO 2016: Săpunaru - Ne-am dezamăgit pe noi, familiile şi pe toţi românii care ne-au fost alături

20 Iun 2016   •   06:33
EURO 2016: Săpunaru - Ne-am dezamăgit pe noi, familiile şi pe toţi românii care ne-au fost alături

Fotbalistul echipei naţionale Cristian Săpunaru a declarat duminică seara că jucătorii României s-au dezamăgit pe ei, familiile lor şi pe toţi românii în meciul pierdut cu Albania (scor 0-1), care a dus la eliminarea de la EURO 2016.

"Cred că ne-am dorit prea mult victoria şi iată că am reuşit să ne dezamăgim pe noi, familiile, românii şi pe toţi care ne-au fost alături. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am atacat toată repriza a doua, am avut ocazii de gol, am avut şuturi la poartă, dar mingea nu a vrut să intre, nu ştiu ce să mai zic. Nu ştiu dacă e o problemă că am pierdut cu Albania, problema e că nu ne-am calificat mai departe şi că n-am reuşit să le oferim românilor o bucurie", a spus Săpunaru la postul Pro Tv.

El a menţionat că fotbaliştii au ratat o şansă importantă a carierei lor. "Păcat că am muncit până aici, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm mai departe, era o şansă pentru toţi, i-am dat cu piciorul. Îmi pare rău că n-am reuşit, pentru că am 32 de ani şi îmi doream foarte mult să ne calificăm", a adăugat Cristian Săpunaru.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la EURO 2016 şi a părăsit competiţia.

România a făcut cel mai slab meci al său la EURO 2016 şi a pierdut după 68 de ani în faţa Albaniei, în urma golului marcat de Armando Sadiku (43).

Prima reprezentativă încheie EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele României la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franţa, 1-1 cu Elveţia şi 0-1 cu Albania.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Cristian Săpunaru