x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 Florin Andone va juca la EURO 2016 cu un bandaj special la mâna dreaptă

Florin Andone va juca la EURO 2016 cu un bandaj special la mâna dreaptă

04 Iun 2016   •   17:28
Florin Andone va juca la EURO 2016 cu un bandaj special la mâna dreaptă
Sursa foto: wikimedia commons

Fotbalistul echipei naţionale a României Florin Andone va juca la EURO 2016 cu un bandaj special la mâna dreaptă, asemănător cu cel al lui Denis Alibec, a anunţat, sâmbătă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Preşedintele a menţionat că accidentarea la mână a lui Andone de vineri seara nu a pus sub semnul întrebării prezenţa atacantului la Campionatul European din Franţa.

'Nu e o situaţie foarte îngrijorătoare, e o situaţie similară cu cea a lui Denis Alibec. Astăzi a plecat la prima oră comunicarea către UEFA pentru că va trebui să beneficieze de un sistem de protecţie a mâinii, identic cu cel al lui Denis Alibec. Bineînţeles că nu e foarte îmbucurător să nu îi ai pe toţi jucătorii 100 la sută la capacitatea lor fizică. Nu se pune problema absenţei lui. Florin Andone va merge la Campionatul European, el este un jucător foarte important. Doar că va trebui să poarte un bandaj special precum cel al lui Denis Alibec. Se întâmplă lucruri din acestea şi e păcat că se întâmplă în meciuri de pregătire', a spus Burleanu.

Fotbalistul Florin Andone a fost transportat imediat după amicalul de vineri seara România - Georgia (scor 5-1) la Spitalul Militar din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite la mâna dreaptă, el fiind suspect de fractură la unul dintre degete. Titular în meciul amical cu Georgia, atacantul Florin Andone a evoluat cu un bandaj la mâna dreaptă. În minutul 63, el a fost înlocuit cu Alexandru Chipciu.

În altă ordine de idei, preşedintele Răzvan Burleanu a afirmat că nu ştie dacă vreunul dintre cei cinci jucători care nu vor face parte din lotul României a acceptat invitaţia federaţiei de a merge la EURO 2016. 'Nu am primit această informaţie, colegii mei se ocupă. Există o invitaţie adresată lor, mâine dacă doriţi pot să confirm dacă vreunul dintre cei cinci va merge în Franţa. Dar nouă ni s-a părut un gest de normalitate (n.r. - să îi invităm) pentru că ei au luat parte la această pregătire, iar unii dintre ei au fost şi în campania de calificare', a afirmat preşedintele.

Întrebat dacă foşti jucători importanţi ai echipei naţionale a României precum Adrian Mutu au fost invitaţi de FRF la EURO 2016, Burleanu a răspuns: 'O să îi regăsiţi în delegaţie pe Belodedici, Vlădoiu, Ţicleanu. Ne-ar fi fost destul de dificil să facem invitaţii, unde ar fi trebuit să ne oprim? Şi atunci, orice solicitare de bilete o satisfacem fără probleme. Dar altfel e foarte dificil din punct de vedere organizatoric'.

Echipa naţională de fotbal a României, calificată la un turneu final după opt ani, va juca meciul de deschidere la EURO 2016, contra Franţei, echipa gazdă (10 iunie, Stade de France, 22,00). România va mai întâlni în Grupa A echipele Elveţiei (15 iunie) şi Albaniei (19 iunie).
Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: florin andone andone euro 2016 romania bandaj