x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pianistul fără mâini Liu Wei, câştigătorul concursului "China's Got Talent" (Video)

Pianistul fără mâini Liu Wei, câştigătorul concursului "China's Got Talent" (Video)

12 Oct 2010   •   00:00
Pianistul fără mâini Liu Wei, câştigătorul concursului "China's Got Talent" (Video)

Liu Wei, pianistul chinez fără mâini, a fost declarat, duminică, câştigătorul concursului de talente "China's Got Talent". Tânărul, în vârstă de 23 de ani, şi-a pierdut ambele braţe într-un accident suferit la vârsta de 10 ani. El a câştigat competiţia interpretând cu degetele de la picioare piesa "You're Beautiful" a lui James Blunt.



Alături de titlul de câştigător, Liu Wei a mai primit şi oportunitatea de a colabora cu o casă de discuri din Los Angeles, care îl va ajuta în lansarea pe plan muzical.

Locul al doilea în această competiţie a fost ocupat de actorul de comedie stand-up Zhang Fengxi, în vârstă de 7 ani, urmat de cântăreţul Cai Xiuqing, de 23 de ani.

La finala concursului "China's Got Talent" din Shanghai au participat şi artişti din alte ţări, inclusiv finalişti ai concursurilor din Marea Britanie şi SUA de anul trecut, informează BBC, citat de Antena3.

Competiţia face parte din seria de concursuri de talent la nivel mondial, lansate sub franciza deţinută de producătorul britanic Simon Cowell.

×
Subiecte în articol: magazin