x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 1 poză = 14 milioane $.

1 poză = 14 milioane $.

de Oana-Maria Baltoc    |    16 Iun 2011   •   21:00
1 poză = 14 milioane $.

Celebritatea te ajuta uneori sa scoti bani si din piatra seaca. Este cazul starurilor de calibrul Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, de exemplu, care se pot lauda cu cea mai mare suma incasata pentru publicarea in exclusivitate a unei fotografii in care apar alaturi de gemenii lor, Vivienne si Knox, abia veniti pe lume la acel mo­ment. 14 milioane de dolari au pla­tit revistele People si Hello! Maga­zine pentru a le oferi cititorilor poza cu pricina. Bineinteles, nu a fost singura data cand Angelina si Brad au facut bani din vanzarea unor foto­gra­fii revistelor de cancan. Pentru poza in care apar alaturi de Shiloh Nouvel Jolie-Pitt au primit de la People Magazine peste 4 milioane de dolari, pentru ca in 2007, cand cuplul l-a infiat pe micutul Pax Thien Jolie-Pitt, revista People sa scoata din conturi alte 2 milioane de dolari. Cate ju­matate de milion de dolari a mai pri­mit Angelina pentru a aparea insarcinata pe coperta People Magazine si pentru a poza alaturi de Brad Pitt, in mod oficial, ca un cuplu (suma platita de Us Weekly Magazine).

Un ban cinstit. In clasament se ragasesc Demi Moore si Ashton Kutcher, care au primit 3 milioane de dolari pentru a permite revistei OK Magazine sa publice fotografii de la nunta.

Si actrita Eva Longoria a facut un ban cinstit in ziua nuntii cu Tony Parker, vreo 2 milioane de dolari in­casati de la OK Magazine. Can­ta­reata Christina Aguillera s-a lasat, de asemenea, pozata alaturi de fiul sau, Max Liron Bratman, pentru 1 milion si jumatate de dolari, iar rivala ei, Britney Spears, a zambit frumos aparatelor de fotografiat cu bebele Sean Preston Federline in brate si alaturi de tatal copilului, Kevin, alegere pentru care a fost remunera­ta de People Magazine cu 500.000 de dolari. Regretata Ann Nicole Smith a facut si ea 1 milion de dolari in ziua nuntii cu Howard K. Stern, platiti de asemenea de People Magazine.

×
Subiecte în articol: fun