x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 100.000 de euro strânşi la Balul caritabil Floare de colţ

100.000 de euro strânşi la Balul caritabil Floare de colţ

02 Dec 2010   •   17:18
100.000 de euro strânşi la Balul caritabil Floare de colţ

140722-28-31tvmie-47.jpgNu mai puţin de 100.000 de euro s-au strâns în urma licitaţiei organizate cu prilejul celei de-a zecea ediţii a Balului de caritate Floare de colţ, în beneficiul HOSPICE Casa Speranţei.

Ediţia aniversară a fost un adevărat spectacol de divertisment, lumini şi sunet, asigurat de trupa Jukebox, patru tenori ai Corului Operei Române, trupa de dans Tango Tangent şi dansatorii ansamblului folcloric Doina. Printre invitaţi s-au numărat Prinţesa Marina Sturdza, Martin Harris, ambasador al Marii Britanii, Mark H. Gitenstein, ambasador al SUA, Helmuth Duckadam, Dragoş Bucur, Dan Dimancescu, Consul Onorific al României în Statele Unite, preşedintele HOSPICE Casa Spe­ranţei, Graham Perolls. Evenimentul a fost prezentat de Dragoş Bucu­renci, care a in­ter­pretat ro­lul căpit­a­nului de zbor, pur­tând invitaţii într-o impresionantă călă­torie în jurul lumii, sugerată prin proiec­ţii video, lumini speciale şi sunet.

Licitaţia condusă cu măiestrie de ma­nagerul CMG, britanicul John Whitbread, a adus în faţa publi­cului: un portret Valeriu Mladin licitat pentru suma de 10.500 de euro, o bicicletă originală Rabo­bank, participantă în Tu­rul Franţei şi în  Turul Ita­liei (10.000 de euro), un pachet VIP cu bilete la Grand Prix Hunga­roring (5.000 de eu­ro), Pachetul „Regină şi Rege pentru o seară la Castelul Bran” (4.500 de euro). Licitarea unui personaj într-o carte de poveşti pentru copii, oferit de Anca Sandu, a adus 4.000 de euro pentru beneficiarii HOSPICE Casa Spe­ranţei.

×
Subiecte în articol: life & style fun