x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 2010: Anul celor mai neaşteptate despărţiri din showbiz-ul internaţional (I)

2010: Anul celor mai neaşteptate despărţiri din showbiz-ul internaţional (I)

30 Dec 2010   •   07:50
2010: Anul celor mai neaşteptate despărţiri din showbiz-ul internaţional (I)
Sursa foto: /REUTERS

Charlize Theron şi Stuart Townsend

Charlize Theron a anunţat oficial la sfârşitul lunii ianuarie că pune punct relaţiei de nouă ani pe care a avut-o cu Stuart Townsend. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Trapped” şi de atunci au fost nedespărţiţi. Deşi cuplul era considerat unul dintre cele mai solide din industria showbiz-ului hollywoodian, Charlize Theron a spus că relaţia lor ia sfârşit pentru că simte că au devenit mai mult ca un frate şi o soră. Stuart Townsend nu a declarat nimic oficial legat de separarea lor. Totuşi, cei doi s-au despărţit amiabil, în ciuda faptului că, potrivit surselor neoficiale, Townsend a fost luat cel puţin prin surprindere de decizia actriţei în vârstă de 34 de ani.

Al şi Tipper Gore

Al şi Tipper Gore au anunţat că divorţează cu doar câteva săptămâni înainte de apariţia în presă a şocantelor informaţii privind acuzaţia de agresiune sexuală a unei maseuze din Oregon împotriva fostului vice-preşedinte. După mai bine de 40 de ani de căsnicie, cuplul, care are patru copii (Karena Gore Schiff, 26 de ani, scriitoare şi avocat, Kristin, 32 de ani, scenaristă, Sarah, 31 de ani şi Albert II, 27 de ani), a afirmat că despărţirea a fost de comun acord, susţinută de ambii parteneri, în urma unui proces atent şi îndelungat considerare. 

Jenny McCarthy şi Jim Carrey

De Ziua Îndrăgostiţilor în acest an, Jim Carrey i-a arătat iubitei sale Jenny McCarthy, în vârstă de 38 de ani, cât de mult o iubeşte scriindu-i declaraţii de dragoste pe cer şi pe Twitter. La numai două luni, însă, relaţia celor doi a ajuns la un final brusc şi neaşteptat. La începutul lunii aprilie, Carrey a dezvăluit prin intermediul reţelei Twitter că au hotărât să se despartă. „Jenny şi cu mine tocmai am încheiat cei cinci ani de relaţie. Sunt recunoscător pentru multele momente fericite pe care le-am trăit împreună şi îi doresc tot binele din lume! E ok!?”, a scris actorul în vîrstă de 48 de ani. Cei doi şi-au promis că vor rămâne prieteni. 

Sandra Bullock şi Jesse James

În luna martie a acestui an, la doar nouă zile după ce a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, Sandra Bullock a fost şocată să afle că soţul său, Jesse James, a avut o aventură cu modelul de tatuaje Michelle McGee , cunoscută pe internet ca „Bombshell” (bomba n.r.).  Apoi, actriţa s-a retras din ce în ce mai mult în singurătate, pe măsură ce au început să iasă la iveală şi alte infidelităţi ale soţului său. După mai puţin de două luni, în ciuda scuzelor publice pe care le-a cerut James soţiei sale, Sandra Bullock a înaintat actele de divorţ. „Sunt tristă şi sunt speriată”, a mărturisit actriţa pentru revista People. Tot atunci, publicul a fost şocat să afle că Sandra Bullock a adoptat în secret un băieţel, Louis Bardo. Procedurile de adopţie fuseseră începute de Bullock şi James în urmă cu trei luni, ei intenţionând să facă public acest lucru după decernarea premiilor Oscar. 

Kate Winslet şi Sam Mendes

Kate Winslet şi regizorul şi scenaristul Sam Mendes au anunţat despărţirea lor amiabilă la jumătatea lunii martie, după şapte ani de căsnicie. „Kate şi Sam sunt foarte întristaţi să anunţe că s-au despărţit cu scurt timp în urmă”, a spus avocatul familiei  într-o declaraţie oficială. Winslet şi Mendes, care şi-au unit destinele într-o ceremonie în Caraibe în 2003, au împreună un fiu, Joe, în vârstă de şase ani. Actriţa mai are o fetiţă, din căsătoria anterioară cu regizorul Jim Threapleton.

Halle Berry şi Gabriel Aubrey

Cuplul Berry-Aubrey era considerat unul dintre cele mai frumoase de la Hollywood. Deşi în trecut Halle Berry a avut o serie de relaţii dificile, ea părea a fi foarte fericită alături de modelul canadian Gabriel Aubrey, După naşterea fiicei lor, Nahla, acum în vârstă de doi ani, actriţa afirma „Mă simt întregită...fiica mea mă face să fiu permanent mai bună în fiecare zi”. La scurt timp după, familia Berry-Aubrey putea fi văzută peste tot împreună: la cumpărături, jucându-se în parc sau mergând la plajă. Dar apoi, în aprilie anul acesta, cei doi s-au despărţit după patru ani de relaţie. În timp ce iniţial se spunea că Aubrey, în vârstă de 35 de ani, ar fi fost cel care a pus punct, din cauza diferenţei de vârstă de 9 ani între cei doi, nici unul dintre ei nu afăcut vreo declaraţie oficială în ceea ce priveşte motivul despărţirii. Actriţa, în vârstă de 44 de ani, se întâlneşte de atunci cu actorul francez Olivier Martinez.

Mel Gibson şi Oksana Grigorieva

Cuplul care a ţinut primele pagini ale tabloidelor în ultimele luni a anunţat oficial că se desparte la jumătatea lunii aprilie a acestui an, după o relaţie de un an. Dar ceea ce părea atunci a fi o despărţire amiabilă, cel puţin din declaraţiile oficiale, s-a transformat înntr-un adevărat iad care a alimentat zile în şir paginile publicaţiilor mondene şi tabloidelor. „Amândoi muncesc foarte mult pentru carierele lor şi încearcă să crească un copil frumos împreună. Sunt încă prieteni şi o vor creşte amândoi pe Lucia (fiica în vârstă de un an a cuplului n.r. )”, spuneau reprezentanţii oficiali ai celor doi atunci pentru revista People. La scurt timp, aşa-zisa lor prietenie s-a transformat în certuri la tribunal, acuzaţii de tentative de omor sau nebunie aduse unul celuilalt şi o bătălie infinită asupra custodiei copilului.

Sean Penn şi Robin Wright

După o căsnicie care a durat 14 ani, Sean Penn şi Robin Wright au pus punct la sfârşitul lunii iulie. Cuplul a mai avut trei tentative de divorţ începând cu anul 2007, dar nu au mers pânp la capăt decât în acest an. Robin Wright a fot cea care a spus într-un final stop, înaintând actele de divorţ în statul California. Cei doi împart acum custodia fiului lor, Hopper Jack, în vârstă de 16 ani. Ei mai au împreună şi o fată în vârstă de 19 ani, Dylan Frances. 

Courtney Cox şi David Arquette

Căsătoriţi încă din 1999, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Scream”, Courtney Cox şi David Arquette au anunţat ca divorţează la începutul lunii octombrie a acestui an. „Motivul acestei despărţiri este pentru a ne înţelege mai bine pe sine şi, totodată pentru a cunoaşte mai bine calităţile de care avem nevoie de la partener în căsnicia noastră”, a spus cuplul într-o declaraţie comună. Cei doi au o fetiţă în vârstă de şase ani. Surprinzător a fost, însă, faptul că, în timp ce ieşeau la suprafaţă zvonurile privind divorţul celor doi, Arquette a şocat pe toată lumea într-un interviu dat pentru un post de radio, unde a pus pe masă intimităţile cuplului. Între aceste detalii, el a recunoscut că a avut o aventură cu o barmaniţă şi că nu s-a gândit niciodată să îi facă avansuri celei mai bune prietene ale lui Cox, Jennifer Aniston, nu de alta, dar nu a considerat-o niciodată atrăgătoare.

Colin Farrel şi Alicja Bachleda

Colin Farrel şi Alicja Bachleda s-au despărţit în luna octombrie, după o relaţie de aproape doi ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei independente „Ondine” şi au împreună un băieţel, Henry Tadeusz, născut în octombrie 2009. Când au început să apară zvonurile despărţirii celor doi, surse din apropierea cuplului au afirmat că motivul principal ar fi fost acela că Farrel nu se simţea suficient de pregătit să facă pasul cel mare, deşi Bachleda îşi dorea foarte mult să se căsătorească.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman

Pentru a merge puţin şi în lumea muzicii, iată că în luna octombrie Christina Aguilera a înaintat actele de divorţ, la două zile după ce a anunţat că s-a despărţit de Jordan Bratman. „În ciuda faptului că ne-am despărţit, dăruirea pe care o avem pentru fiul nostru, Max, rămâne la fel de puternică aşa cum a fost întotdeauna”, a declarat Aguilera, citată de revista People. Mai târziu, cântăreaţa în vîrstă de 29 de ani a dezvăluit că lucrurile nu erau tocmai roz pentru ea şi Bratman. „Lucrurile erau atît de nesănătoase şi nefericite pentru amândoi încât am ştiut că trebuie să punem punct. Nu era bine nici pentru noi, nici pentru fiul nostru Max să asiste la certurile noastre”, a spus Aguilera pentru aceeaşi publicaţie. Cântăreaţa s-a consolat foarte repede cu ajutorul asistentului de platou la fimările pentru pelicula „Burlesque”, Matthew Rutler. Ea a afirmat că acum se distrează şi iese la întîlniri, iar asta e ceva de care nu a avut parte de foarte mult timp. 

Rachel Weisz şi Darren Aronofsky

Deşi au fost împreună zimp de nouă ani şi s-au logodit de patru, actriţa Rachel Weisz şi regizorul Darren Aronofsky nu au ajuns niciodată până la altar., Nici nu o vor mai face de acum încolo, cuplul anunţând despărirea în termeni amical în luna noiembrie, după ce publicaţia online TMZ a făcut publice informaţiile privind statutul cuplului. Spunând că Aronofsky şi Weisz trăiesc separat de câteva luni, reprezentanţii celor doi au declarat că că ei au rămas prieteni apropiaţi şi sunt uniţi de dăruirea privind creşterea fiului lor, Henry, împreună, la New York, ei având acum custodie comună. 

Eva Longoria şi Tony Parker

Aceasta pare să fi fost despărţirea cea mai mediatizată a anului..sau cel puţin a ultimelor luni. La începutul anului, în ochii tuturor, Longoria şi Parker reprezentau modelul căsniciei perfecte. Actriţa era deseori văzută în tribuna echipei San Antonio Spurs, asistând la meciurile de baschet ale lui Parker, iar el era nelipsit de pe covorul roşu însoţindu-şi aproape întotdeauna soţia. Dar, la sfârşitul lunii noiembrie, actriţa, în vârstă de de 35 de ani, a şocat pe toată lumea când a depus actele de divorţ, în urma descoperirii infidelităţii jucătorului de baschet. Eva Longoria i-a dezvăluit unui prieten apropiat că a descoperit pe telefonul soţului său zeci de mesaje cu tentă sexuală, trimise şi primite de la soţia unui coechipier. La scurt timp, Parker a înaintat propriile acte de divorţ în Texas, unde surese neoficiale spun că aceste proceduri se desfăşoară mai rapid.

Scarlett Johansson şi  Ryan Reynolds

Povestea de dragoste a unuia dintre cele mai în vogă cupluri de la Hollywood a luat sfârşit în luna decembrie a acestui an. După doi ani de căsătorie, Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au hotărât să o ia pe drumuri separate. „După o lungă şi atentă judecată din partea amândorura, am decis să ounem punct”, au  spus ei într-o declaraţie oficală comună la jumătatea lunii decembrie a acestui an. „Am intrat în această relaţie cu dragoste şi tot cu dragoste şi bunătate o părăsim. Deşi nu ne aşteptăm la intimitate, aceasta ar fi mai mult decât binevenită”, au mai adpugat cei doi. Se pare că, astfel, cel mai sexy bărbat din lume, aşa cum a fost desemnat Reynolds de publicaţia Forbes în acest an, este din nou disponibil.

Zac Efron şi Vanessa Hudgens

Celebrii protagonişti ai Disney Channel  au format un cuplu cunoscut la Hollywood încă din 2006, după ce s-au cinoscut la filmările pentru „High School Musical”. Pe 13 decembrie, însă, publicaţia E!Online a dezvăluit despărţirea celor doi. „Au fost împreună pentru atâta timp. Acum relaţia doar şi-a urmat drumul”, asups o sursă din apropierea celor doi, citată de E!Online, adăugând că nu a fost vorba de o altă persoană la mijloc.

Michael C. Hall şi Jennifer Carpenter 

Cu doar câteva zile înainte de a sărbători doi ani de la căsătorie, cei doi actori, protagonişti ai serialului de televiziune „Dexter”, au confirmat la jumătatea lunii decembrie că urmează să divorţeze. Reprezentanţii lor au spus că Hall şi Carpenter s-au despărţit de ceva vreme până să anunţe decizia de a divorţa. Cuplul s-a căsătorit pe 31 decembrie 2008, cunoscându-se pe platou de filmare al celebrei producţii de televiziune. La începutul acestui an,  Carpenter a fost permanent alături de Hall, pe tot parcursul tratamentului pe care acesta l-a urmat din cauza limfomului Hodgkins de care suferă actorul.


×
Subiecte în articol: politica divort celebrity Hollywood showbiz