x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 5.000 de euro, preţul lui Iri la Realitatea TV

5.000 de euro, preţul lui Iri la Realitatea TV

de Anca Nicoleanu    |    30 Mar 2011   •   12:49

Aceasta este suma pe care Realitatea TV i-a vărsat-o în cont lui Irinel Columbeanu pentru ca omul de afaceri să se deplaseze în studioul de la Casa Presei să vorbească despre divorţul de Moni, la o ediţie specială a emisiunii "Test de stres".

Iri a ţinut să le mulţumească celor din conducerea postului pentru "cei 5.000 de euro pe care i-au donat Fundaţiei "Columbeanu"". "Strâng cu plăcere nişte bani în beneficiul copiilor", a precizat Irinel.

Profitând de faptul că Dan Diaconescu, acest guru al chiloţărelii televizate, se afla în legătură directă, Irinel a anunţat că "la dânsul va fi un alt preţ. Cum visul dânsului este să vin în studio la OTV, preţul pentru dânsul va fi cel puţin dublu. La capacitatea dânsului..."
Diaconescu a reacţionat instantaneu: "La noi trebuie să veniţi fără bani, pentru că noi v-am făcut celebri". Emisiunea a continuat pe un ton "vesel şi optimist": moderatorul Ionel Dancă l-a tras la răspundere pe Irinel că şi-a expus exagerat viaţa la televizor şi-n tabloide, iar Iri "l-a tras de urechi" pe Dancă. "Primii care speculează aceste drame, cum e acest divorţ, sunteţi dumneavoastră, televiziunile!", a repetat el, vizibil iritat.

Aşadar, Iri s-a pus pe făcut bani din apariţiile televizate, iar Realitatea TV se transformă încet, dar sigur, într-un post de divertisment. Spaţiul acordat celor două divorţuri cu năbădăi ale momentului, Oana Zăvoranu-Pepe, Moni şi Iri Columbeanu, sunt din ce în ce mai ample. Iar reporterii speciali ai postului sunt invitaţi  permanent în studio să-şi dea cu părerea despre numărul de perechi de şosete ale lui Pepe care au fost sustrase din domiciliul conjugal şi despre aşternuturile Oanei, mototolite cu un alt bărbat decât Pepe. Aşteptăm să-i vedem pe Cosmin Stan transmiţând din zona de conflict Oana-Pepe şi pe Cristi Zărescu, bine camuflat, din tufişurile de la Izvorani.

×