x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A adormit în avion şi s-a întors de unde plecase!

A adormit în avion şi s-a întors de unde plecase!

22 Aug 2012   •   20:29
A adormit în avion şi s-a întors de unde plecase!

O frantuzoaica pasagera a unei curse aeriene a parcurs 12.000 de kilometri si 18 ore degeaba, dupa ce, adormind la destinatie, la Paris, a facut cale intoarsa in Pakistan, acolo de unde plecase...

Compania aeriana Pakistan International Airlines a deschis o ancheta pentru a afla cum a fost posibil ca pasagera adormita sa scape oricarui control in timpul escalei de doua ore de pe Aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, a declarat pentru AFP Sultan Hassan, un purtator de cuvant al companiei.

Christine Ahmed plecase marti la pranz din Lahore cu destinatia Paris, via Milano, insa nu s-a trezit in momentul sosirii in Franta si nici nu a raportat personalului de bord situatia, cel putin comica, in timpul zborului de retur.

Interesant este ca femeia nu a intampinat probleme din partea serviciilor de imigratie pakistaneze, la coborarea pe aeroportul din Lahore, desi viza de intrare in tara nu mai era valabila.

Femeia a revenit, in cele din urma, in Franta, dar la bordul avionului unei alte companii aeriane, pentru care a platit un nou bilet, Pakistan International Airlines declinandu-si orice responsabilitate, pentru ca, "inainte de toate, este responsabilitatea pasagerului sa coboare din avion", conform aceluiasi purtator de cuvant al PIA...

×
Subiecte în articol: pakistan pasagerul companie aeriana