x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A este germofoba - Lupta cu organisme rautacioase

A este germofoba - Lupta cu organisme rautacioase

de Luiza Moldovan    |    26 Noi 2006   •   00:00
A este germofoba - Lupta cu organisme rautacioase
INTERVIURI IMAGINARE
Numele ei e A. si e germofoba. A inceput de mica. Era obsedata ca, de fiecare data cand atinge clanta, milioane de microbi si de bacterii se catara pe ea instantaneu. Cand s-a facut mai mare, nu suporta sa se atinga de perdele. Zicea ca in perdele stau la panda multe organisme puse pe facut rau.

A.: De exemplu! Iti dau un exemplu, ca sa intelegi mai bine. De exemplu, cand fac cunostinta cu cineva. O situatie fireasca, da? Deci eu, daca ating mana celuilalt, eu innebunesc instantaneu. Deci nu suport, deci nu suport!

J.N.: Linisteste-te! Suntem doar noi doua. Linisteste-te. Am spirt. Uite, am spirt la mine. Si servetele umede. De toate!
Faptul ca trebuie sa folosesc toaleta publica ma scoate din minti. Odata am luat clamydia.

Clamydia Navodari (lol).
De unde stiu ca sapunul, sapunul, da?, deci sapunul pe care-l torn pe mana nu are germeni? De unde stiu eu asta? Cine-mi garanteaza mie securitatea sapunului? Exista o instanta? Spune-mi! Exista vreo instanta morala care garanteaza ca sapunul e curat? Si sangele! Noi, oamenii, ar trebui sa fim atenti cu lucrurile astea. Nu stii niciodata cand iti scapa de sub control si te pomenesti intr-o pandemie! Nu stii tu ce poate sa faca un virus. Un virusel atat de mic care balteste-ntr-un ibric. Sau in orice. In orice altceva. Un microb. O bacterie. Orice poate deveni un templu al bacteriilor. De exemplu cada. Toate acele microroganisme fecunde care fac sex pe peretii cazii mele… Crezi ca eu cred ca solutiile alea de curatat care-ti promit ca distrug toti microbii cunoscuti chiar ii distrug? Dar cu microbii NEcunsocuti? Poti sa-mi spui si mie ce se-ntampla cu toti microbii NEcunoscuti? Ce producator de solutii de curatat poate sa-mi garanteze mie ca produsul lui distruge TOTI microbii?

Banuiesc ca de sex nici nu poate fi vorba.
Ar trebui sa-mi pierd mintile mai intai.

Banuiesc ca de mancat la restaurant nici vorba.
Am vazut odata un documentar despre bucatarii din cele mai fitoase restaurante care-si sufla nasul in supa. Circula pe net un filmulet in care se arata pas cu pas cum face un restaurant chinezesc ca un sobolan sa arate ca o pulpa de pui (stai putin, ca-mi vine sa… asa). Adica astia se masturbeaza in maioneza si tu vrei sa mananc la restaurant!

×
Subiecte în articol: magazin