x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Actorii principali din "Avatar" au primit de la James Cameron câte o Toyota ecologică

Actorii principali din "Avatar" au primit de la James Cameron câte o Toyota ecologică

16 Dec 2010   •   17:01
Actorii principali din "Avatar" au primit de la James Cameron câte o Toyota ecologică

James Cameron şi Jon Landau, regizorul, respectiv producătorul filmului "Avatar", le-au oferit celor 11 actori principali din distribuţia acestei pelicule câte un automobil ecologic, pentru a le mulţumi pentru eforturile depuse în timpul filmărilor. Cei 11 actori principali din distribuţia filmului "Avatar" au primit drept cadou de Crăciun din partea producătorilor acestei pelicule - care a generat încasări colosale din vânzările de bilete şi de DVD-uri - câte un automobil Toyota Prius de culoare albastră, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Alegerea modelului Prius fabricat de Toyota, unul ecologic, reflectă pasiunea lui James Cameron pentru protejarea mediului, afirmă editorii site-ului Deadline.com. Actorii din "Avatar" nu sunt singurele staruri care au primit cadouri scumpe de Crăciun în acest an. Actorul american Adam Sandler le-a oferit colegilor din cel mai recent film al său, intitulat "Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups", câte un automobil Maserati, în valoare de 208.000 de dolari, în semn de mulţumire că au acceptat să joace alături de el în această comedie.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: cadou avatar james cameron