x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aduce filmele la AXN, Alexandra Drăguşin

Aduce filmele la AXN, Alexandra Drăguşin

de Ema-Augusta Banu    |    13 Aug 2010   •   00:00
Aduce filmele la AXN, Alexandra Drăguşin
5866-129022-untitled1.jpgAcasă la ea, Alexandra este mămica unei fetiţe adora­bi­le, Ariana. La serviciu, adică la AXN, prezintă emisiu­nea Zoom, mai exact vă momeşte în mod foarte documentat să urmăriţi filmele postului şi să aflaţi ultimele bârfe de la Hollywood.

Nu-i prea place să vorbească de­spre ea, dar strânsă cu uşa mărturiseşte că este o fire ve­se­lă, optimistă şi puternică. Televiziunea a atras-o de mică: "Cred că oricare fetiţă visează la televiziune. După terminarea facultăţii am lucrat o scurtă perioada ca func­ţio­nar public la primărie şi mi-am dat seama că nu este ceea ce mi-am dorit să fac".

Aşa că a venit timpul să-şi îm­plinească visul copilăriei. La 24 de ani a debutat ca prezentatoare a unor emisiuni de divertisment de genul call-tv. Timp în care a cochetat şi cu rolul de producător.

Iar ca o veritabilă reprezentantă a zodiei Rac, Alexandra nu se dezice de la statutul de familistă convinsă. Şi, pentru că barza era pe drum, nu a ezitat o secundă să renunţe la rolul de prezentatoare pentru a se dedica aceluia de mămică: "Pe parcursul celor trei ani am mai renunţat pentru scurte perioade de vreme, dintr-un singur motiv: eram departe de casă şi mai ales de iubitul meu. În anul 2009 am renunţat definitiv, pentru că în burtica mea se afla Ariana. Eram în luna a cincea în momentul în care am hotărât să-mi iau adio de la emisiunile mele preferate."


PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOAŞTE. Anul acesta, simpatica prezenta­toare a revenit în mrejele televiziunii: "Am participat la un casting după ce o bună prietenă a trimis un CV celor de la AXN. Trebuie să recunosc că eram într-o perioadă în care nu prea ieşeam din casă din cauza kilo­­gra­melor în plus, rămase din timpul sarcinii".

Despre atuurile care au calificat-o drept câştigătoare ne spune chiar ea: "Cum am mai spus, sunt o fire modestă. Mă bazez pe atuurile mele, ştiu exact care este potenţialul meu şi mai ştiu că sunt foarte bună în ceea ce fac. Acum am să renunţ puţin la modestia care mă caracterizează şi am să-ţi spun că sunt mai bună decât Dan Negru, preferatul meu".

×
Subiecte în articol: vedete