x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ai noştri ca brazii: Azi Borcea, atotparfumătorul!

Ai noştri ca brazii: Azi Borcea, atotparfumătorul!

10 Oct 2010   •   00:00
Ai noştri ca brazii: Azi Borcea, atotparfumătorul!

Cristi Borcea nu e numai naş, în fotbalul românesc, ci şi fin! Ajuns la Paris, oraşul luminii, Cristi Borcea, după cum ziceam fin, a dat o raită... nu pe la Luvru, aşa cum s-ar aştepta toată lumea, ci într-o parfumerie.

Cochet, a simţit nevoia să ofere un mic regal simţului său olfactiv, cumpărand un parfum, care, dacă s-ar fi potrivit perfect într-unul din buzunarele sale, poate că stewarzi care efectuau controlul la intrarea pe Stade de France ar fi fost mai înţelegători şi le-ar fi permis accesul împreună pe stadion... Borcea fiind însoţitorul parfumului, sau reciproc.

Ingraţi, adevăraţi cerberi, oamenii de ordine au ras din faşă relaţia proaspăt înfiripată între Borcea  şi noul său părfum, aflat într-o elegantă paporniţă de firmă.
Starea de indecizie a fost cruntă, pus să aleagă între meci şi parfum, Borcea, pregătindu-se în continuare de Liga Campionilor, a ezitat ceva timp dar a rezolvat situaţia, aşa cum numai el o putea face: a fâsâit cu delicat, pe propria-i piele, tot conţinutul flaconului de parfum.

Ca o recomandare, dacă Borcea are planificată o deplasare şi la Tirana, să lase naibi cupărăturile pentru momentele ulterioare desfăşurării partidei, ca dacă pofteşte la un coniac albanez, ia o navetă şi nici cu asta nu-l lasă să intre...şi-l bea pe tot în faţa stadionului... se lasă cu comă alcoolică!



×
Subiecte în articol: lumea