x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alarmă pentru Piţurcă: Cosmin Contra la o nouă accidentare

Alarmă pentru Piţurcă: Cosmin Contra la o nouă accidentare

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Oct 2007   •   00:00
Alarmă pentru Piţurcă: Cosmin Contra la o nouă accidentare
Fundaşul echipei Getafe, Cosmin Contra, s-a accidentat din nou, după ce a fost lovit, in timpul antrenamentului de marţi, la genunchiul stăng, acelaşi la care a suferit o intervenţie chirurgicală in luna august, din cauza unei rupturi a ligamentului lateral intern, a anunţat cotidianul Marca.

START RATAT. Contra nu a disputat niciun meci oficial in sezonul 2007/2008, in urma operaţiei de la genunchi, şi avea mari şanse să evolueze in meciul din deplasare cu FC Twente, din Cupa UEFA. Cu puţin timp inainte de finalul antrenamentului condus de danezul Michael Laudrup, Contra s-a ciocnit de un coechipier şi a rămas intins pe terenul de joc, acuzănd o accidentare la genunchiul stăng. Vizibil afectat, Contra a părăsit antrenamentul insoţit de medicul Christopher Oyola şi s-a deplasat la un centru medical pentru investigaţii. Gravitatea accidentării şi perioada in care Contra ar putea fi indisponibil nu sunt deocamdată cunoscute.

PLANURI STRICATE. Accidentarea lui Cosmin Contra il pune in dificultate pe antrenorul Michael Laudrup, deoarece romănul era singurul fundaş dreapta disponibil de la Getafe. David Cortes a suferit o leziune puternică la piciorul drept inaintea meciului cu Real Madrid, in locul său fiind folosit mijlocaşul Miguel Pallardo. In urma noii accidentări a lui Contra, Mario Cotelo are cele mai mari şanse să fie titularizat in meciul cu Twente, din manşa secundă a primului tur al Cupei UEFA. Cosmin Contra a fost inclus de selecţionerul Romăniei, Victor Piţurcă, in lotul pentru meciul cu Olanda, programat la 13 octombrie, in grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. Al doilea fundaş dreapta convocat de Piţurcă, dintre stranieri, este George Ogăraru, de la Ajax Amsterdam.

×
Subiecte în articol: magazin contra cosmin