x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Albumul familiei Jackson

Albumul familiei Jackson

de Sînziana Stancu    |    26 Iul 2009   •   00:00
Albumul familiei Jackson

News of The World publică în exclusivitate fotografii de familie ale lui Michael Jackson, care nu au apărut niciodată în presă.



Sunt instantanee nemaipomenite, nici măcar una dintre acestea nu a apărut vreodată într-un ziar sau o revistă, pe care publicaţia britanică le-a obţinut în exclusivitate. Acestea dezvăluie lumea nevăzută a lui Michael, care făcuse aproape o obsesie din a-şi proteja copiii de ochii publicului. Imaginile sunt un amestec de fantezie, firesc şi tandreţe familială, după cum le descrie publicaţia britanică.

Între fotografiile din albumul din luna aprilie 2002 se regăsesc unele cu fiul cel mare al megastarului, Prince Michael, care desface cadourile primite de la tatăl şi sora lui mai mică, Paris, dar şi o fotografie a fratelui lor mai mic, Blanket, care este legănat în braţe de fostul preşedinte american Bill Clinton.

MAGIE DE ARTIST
Într-o altă scenă aniversară, Michael apare la masă cu copiii, suflând dintr-o trompetă pentru a-i amuza, iar ei mânjindu-şi feţele cu cremă din prăjituri, ţopăind în jurul mesei şi făcând tot soiul de giumbuşlucuri. În alte fotografii, Prince Michael şi Paris apar în posturi mai bizare, ca mire şi mireasă, improvizând scena unei căsătorii adevărate.

"Oricine şi-ar putea atârna astfel de fotografii pe perete. Dar astea se întâmplă să fie ale copiilor lui Michael Jackson", povesteşte o sursă din anturajul familiei artistului. "Puţini se pot lăuda că au, în albumul lor de familie, un preşedinte american", a adăugat aceeaşi sursă referindu-se la momentul în care cei trei copii ai lui Michael au fost prezentaţi lui Bill Clinton cu ocazia unei petreceri de caritate organizată în Harlem (New York) de Partidul Democrat, din care face parte fostul preşedinte american. "Michael a încercat să le ofere un trai normal, cu petreceri de copii, zile speciale şi multe altele. Dar ceea ce considerau ei că este normal, pentru alţii însemna ceva extraordinar. Fotografiile arată cum îl percepeau cei apropiaţi pe Michael: un tată iubitor, atent, care îşi iubea enorm copiii", a mai povestit aceeaşi sursă.

5075-97900-untitled1.jpg
Click pentru a urmari fotoreportajul News of the World

×
Subiecte în articol: michael lumea