x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alege să fii sănătos

Alege să fii sănătos

de Adriana V. Paduraru    |    13 Iun 2008   •   00:00

Sportul este important pentru sănătate. Aşa că sfatul nostru este să o urmaţi pe Florentina Opriş în încercarea ei de a vă face să vă schimbaţi stilul de viaţă.

Sportul este important pentru sănătate. Aşa că sfatul nostru este să o urmaţi pe Florentina Opriş în încercarea ei de a vă face să vă schimbaţi stilul de viaţă. În parcul Kiseleff din Ca­pitală a fost inaugurat “Traseul Florentina.ro”. Aici veţi găsi opt aparate din lemn masiv unde puteţi face mişcare în aer liber. Pentru a urma paşii corecţi va trebui să consultaţi piramida aflată în centrul perimetrului respectiv. “Am ales piramida deoarece aceasta simbolizează energia pozitivă, dorinţa de creştere, de măreţie a omului”, ne-a explicat Florentina. Nu doar bucureştenii se pot bucura de o astfel de zonă, ci şi reşiţenii, unde de curînd s-a lansat traseul Florentinei. Vedeta Prima TV nu se va opri aici. În planurile ei sunt incluse şi celelalte sectoare bucureştene, dar şi oraşe precum Braşov, Rîmnicu Vîlcea, Timişoara sau Iaşi. “Nu se pierd foarte multe calorii lucrînd la aceste aparate. Însă este un început. Fiecare om trebuie să-şi dea seama că este foarte important să ai un stil de viaţă sănătos. Aceasta înseamnă alegerea unei alimentaţii echilibrate, efec­tuarea de exerciţii fizice în mod regulat, gîndire pozitivă, elimi­narea stresului, hidratarea, efectuarea controalelor medicale periodice, petrecerea timpului în natură”, a adăugat Florentina.

De asemenea, pe site-ul florentina.ro puteţi găsi mai multe informaţii legate de alegerea unui stil de viaţă sănătos.


PRODUS NOU.
Una din surprizele pe care vedeta Prima TV le pregăteşte este lansarea unui produs alimentar. “Este un mix de fructe şi seminţe uscate, alternativă la produsele deja existente pe piaţă.”

×
Subiecte în articol: vedete