x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alexandra, intre doua iubiri

Alexandra, intre doua iubiri

de Cristina Ologeanu    |    10 Feb 2006   •   00:00
Alexandra, intre doua iubiri
SERIALE&TELENOVELE
Noua grila de programe a postului Acasa o aduce pe Alexandra Dinu pe micul ecran intr-un rol de infirmiera. Miniseria italiana "Ingerul copiilor", produsa de RTI-Mediaset (compania premierului Silvio Berlusconi) va deschide la Acasa sezonul miniseriilor italienesti in care isi dau concursul, in povesti de-a dreptul extraordinare, mari actori.

DIN REALITATE. Filmul "Ingerul copiilor", inspirat din realitate, il aduce in prim-plan pe preotul Don Carlo Gnocchi, fondatorul fundatiei Pro Juventute, care ajuta copii ramasi orfani in urma celui de-al doilea razboi mondial. Visul lui este sa creeze o fundatie pentru copiii care sunt victime ale razboiului. "Ingerul copiilor" este un film despre un preot care a trait pentru a-i ajuta pe ceilalti, iar pe patul de moarte a reusit sa salveze viata unui copil orb. Totodata, este si o poveste de iubire care va incerca sa treaca peste masacrul provocat de razboiul fascist.

PERSONAJE. Don Carlo Gnocchi (interpretat de Daniele Liotti) este profesor la Institutul Gonzaga si se hotaraste sa plece in razboiul din Albania. Confruntandu-se cu situatii dureroase, Don Gnocchi se intoarce la Milano pentru a-si convinge studentii sa nu-i urmeze exemplul. Numai ca, se pare, este prea tarziu, intrucat acestia s-au inscris deja pe lista voluntarilor. Printre ei se numara Matteo (Giulio Pampiglione) si Francesco (Francesco Martino). Profesorul ajunge la concluzia ca singura solutie este sa-i insoteasca pe acestia in Rusia pentru a-i proteja cu rugaciunile lui. Frumoasa romanca isi face si ea aparitia in peisaj. Ea le va frange inimile celor doi studenti, Francesco si Matteo. Desi acestia sunt legati de o frumoasa prietenie, situatia se complica in clipa in care se indragostesc de infirmiera Sara (Alexandra Dinu).

NEWS

Portia si saruturile intre femei

Actrita Portia de Rossi (Nell Porter din serialul "Ally McBeal", difuzat de Pro Cinema in fiecare marti de la ora 20:00) a ramas oripilata de sarutul dintre Calista Flockhart si Lucy Liu. "Nimeni nu stia ca imi plac femeile atunci cand Calista si-a lipit buzele de cele ale lui Lucy. A fost foarte suparator pentru mine, ca lesbiana. Nu a fost deloc realist. Urasc acel episod", a declarat starul australian.

Lisa Kudrow nu vrea iubiti celebri

Lisa Kudrow (Phoebe din "Prietenii tai", serial difuzat de Pro Cinema in fiecare marti de la ora 21:00) a promis ca nu va iesi niciodata cu celebritati. Actrita este speriata de atentia deosebita din partea presei asupra relatiei dintre colega sa de serial, Jennifer Aniston, si Brad Pitt, mai ales dupa divortul acestora. "Cand o celebritate are o relatie cu o alta vedeta, relatia lor va fi total diferita decat cea dintre doi oameni obisnuiti. Presa se dezlantuie si dintr-o data devii foarte important", a spus Lisa. (Adriana V. Paduraru)
×