x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alexandra Tudor: Rever mortal la tenis şi ţintă perfectă la darts

Alexandra Tudor: Rever mortal la tenis şi ţintă perfectă la darts

de Adriana Paduraru Vaduva    |    28 Mai 2010   •   00:00
Alexandra Tudor: Rever mortal la tenis şi ţintă perfectă la darts

Alexandra Tudor, prezentatoarea ştirilor de la Sport.ro, iubeşte la nebunie sportul. A început cu gimnastica, în copilărie. Timp de şapte ani, mama ei a sperat că va ajunge o a doua Nadia. N-a avut însă performanţe şi nici n-a dorit să persevereze.

"Nu am avut performanţe, dar gimnastica m-a ajutat să mă dezvolt armonios, atât fizic, cât şi psihic. Pot spune că uneori regret că n-am perseverat. Poate că acum filmam reclame cu Hagi şi Năstase", glumeşte ştirista. Alexandra e la curent cu toate competiţiile sportive. Îi place, evident, gimnastica, dar nu dă la o parte nici turneele de tenis, nici concursurile de atletism.

Din postura de spectator, Alexandrei i-ar plăcea să urmărească o finală de Liga Campionilor (fie fotbal, fie handbal). "Mai visez la o finală la Rolland Garros între Roger Federer şi Rafa Nadal, favoritul meu. Sau o finală de campionat mondial la fotbal, că tot bate la uşă Mondialul din Africa de Sud, cu toate că e cam trist că naţionala României nu o să ne provoace nici o emoţie, pentru că nu ne-am calificat", mărturiseşte vedeta Sport.ro.

C-AŞA-I ÎN TENIS
Alexandra nu se poate lăuda că are mult timp liber. Însă atunci când prinde un pic de răgaz îi place să-l petreacă alături de persoana iubită: "Nimic nu se compară cu o după-amiază în pat cu iubitul meu, filme şi pizza comandată. Mai merg la cinema, îmi scot câinele la plimbare sau mă întâlnesc cu prietenii". Ştirista Sport.ro nu se dă în lături însă nici de la o partidă de tenis sau de darts. "Nu prea mă bate nimeni dintre prietenii mei la fileu. Mă zbat, mă agit şi am un rever mortal. C-aşa-i în tenis. Nu? Iar la darts ţintesc perfect."

Cât priveşte vacanţa, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive nu şi-a făcut planuri: "Cine ştie?! Poate îmi face iubitul meu o surpriză. Oricum ar fi, trebuie să mergem undeva să ne relaxăm. Sau poate citeşte şi el articolul ăsta şi fugim la o finală".

×
Subiecte în articol: vedete