x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alina Sorescu i-a colindat pe bunici

Alina Sorescu i-a colindat pe bunici

de Oana-Maria Baltoc    |    29 Dec 2009   •   00:00
Alina Sorescu i-a colindat pe bunici

Prezentatoarea emisiunii "Întâlnire pe 2", împreună cu prietenii ei, continuă iniţiativa începută de Paşte de a aduce prin muzică o rază de bucurie în sufletele bătrânilor de la centrele de îngrijire.



Astfel, oameni dragi Alinei Sorescu: Andreea Runceanu, Alexandra Chişe, Patricia Cimpoiaşu şi Cristina Filotti, cu alte cuvinte formaţia Amadeus, Mihai Ristea şi Mika Moupondo, adică trupa Montuga, Xenti Runceanu (care a şi dirijat corul format ad-hoc), Julie Mayaya şi Alexandru Ciucu au acceptat propunerea Alinei de a-i colinda sâmbătă, 19 decembrie, pe cei 150 de bătrâni de la Centrul pentru persoane vârstnice "Casa Max", Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte Vitan şi Centrul de îngrijire şi asistenţă "Floarea speranţei", toate din sectorul 3. Seniorii au fost bucuroşi de vizită, au fredonat alături de colindători, unul dintre bunici cântându-le chiar câteva melodii la vioară.

5478-110232-bebelusa421.jpg

Bebeluşa a împlinit 28 de ani
Oana Ioniţă, bebeluşa blondă de la "Cronica Cârcotaşilor", şi-a sărbătorit la 18 decembrie  ziua de naştere. Şi ca să fie distracţia pe cinste, evenimentul a coincis cu petrecerea de Crăciun organizată de grupul SBS Broadcasting Media, la care s-au întâlnit cu mic cu mare prieteni din Kiss FM şi Kiss TV Prima TV, Magic FM şi One FM. Petrecerea a avut loc într-un club bucureştean, iar la ora 24 fix Şerban Huidu a fost primul care i-a urat Oanei toate cele bune, urmat de Mihai Găinuşă şi întreaga echipă a "Cronicii", dar şi de colegii care, împreună cu trupa Jukebox, i-au cântat "La mulţi ani!". (Oana Bâltoc)

Ioana Moldovan donează colierul din Orient Express
Actriţa şi realizatoarea de emisiuni Ioana Moldovan-Buşcu a donat pentru licitaţia caritabilă Salvaţi Pianele Conservatorului  un colier din argint cu piatră semipreţioasă care i-a completat ţinuta în timpul filmărilor pentru pelicula Orient Express. "Pentru mine colierul a fost mai mult decât un accesoriu vintage. Prietena mea l-a adus din Mexic si mi l-a dăruit chiar înainte de a primi rolul. Mi s-a părut că împrumută ceva din îndrăzneala aristocratică a unei iubite de prinţ de la începutul secolului trecut, aşa că l-am purtat în câteva scene. L-am dăruit la rândul meu pentru a ajuta la refacerea pianelor", marturiseşte actriţa. Licitaţia se desfăşoară online pe www.realitatea.net/licitaţii până la sfârşitul lunii februarie, când întreaga sumă va fi donată Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. (A.V.P.)

5478-110233-patrickstewart.jpg

Patrick Stewart, înnobilat

Actorul Patrick Stewart, interpretul căpitanului Jean-Luc Picard, de pe nava spaţială Enterprise, din serialul "Star Trek: Generaţia Următoare", va primi titlul de cavaler din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, informează Mediafax. Actorul britanic, în vârstă de 69 de ani, a devenit celebru după ce l-a interpretat pe Jean-Luc Picard, căpitanul navei spaţiale Enterprise din serialul science-fiction "Star Trek: Generaţia Următoare". Patrick Stewart a jucat şi în alte pelicule SF, precum "Dune" şi filmele din franciza "X-Men", în care a interpretat rolul Profesorului X. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin