x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ameninţat cu moartea, Tom Cruise a cerut protecţia FBI-ului

Ameninţat cu moartea, Tom Cruise a cerut protecţia FBI-ului

28 Dec 2008   •   00:00
Ameninţat cu moartea, Tom Cruise a cerut protecţia FBI-ului

Actorul Tom Cruise şi soţia lui, actriţa Katie Holmes, au chemat FBI-ul după ce au primit ameninţări cu moartea din partea unui grup ce militează împotriva bisericii scientologice, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.



Ziarul The Mail on Sunday a confirmat faptul că securitatea a fost întărită în jurul familiei Cruise. Celebrul cuplu de actori de la Hollywood s-a mutat în altă reşedinţă şi se deplasează în vehicule blindate. Un alt motiv pentru care Cruise a fost ameninţat este rolul interpretat de acesta în cel mai recent film al său, "Valkyrie", a cărui intrigă se axează pe complotul ofiţerilor nazişti, din 1944, care plănuiau asasinarea lui Hitler.
Premiera filmului "Valkyrie" de la Los Angeles, de săptămâna trecută, a fost pichetată de protestatarii grupului "Anonymous", care militează împotriva bisericii scientologice, căreia îi aparţine Tom Cruise. De atunci, familia Cruise a sesizat organele FBI, iar măsurile de securitate au fost sporite. În august 2008, el a fost ameninţat telefonic că sistemul de ventilaţie al biroului său din Los Angeles va fi contaminat cu antrax. Cruise a cheltuit 5,25 milioane de euro pentru construirea unui bunker subteran pe teritoriul reşedinţei sale din Colorado.

×
Subiecte în articol: lumea cruise