x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Americanca Alexandria Mills este noua Miss World 2010 (Video)

Americanca Alexandria Mills este noua Miss World 2010 (Video)

31 Oct 2010   •   00:00
Americanca Alexandria Mills este noua Miss World 2010 (Video)

Alexandria Mills, o adolescentă de 18 ani din Statele Unite, a fost încoronată Miss World 2010, la concursul care s-a încheiat aseară, în China. Juriul, alcătuit din şapte foste Miss World, a decis ca pe poziţia a doua să se claseze Emma Wareus din Botswana, podiumul fiind completat de reprezentanta Venezuelei, Adriana Vasini.

Blonda Mills a fost aleasă dintre cele peste o sută concurente din toată lumea. Purtând o rochie albă, tânăra învingătoare, originară din statul Kentucky şi manechin al agenţiei de modele Elite, a salutat publicul prezent într-un număr foarte mare în sala teatrului din staţiunea balneară Sanya.

De-a lungul concursului care a durat peste două ore, Alexandria Mills a declarat că cele 30 de zile pe care le-a petrecut călătorind în China, împreună cu celelalte 114 candidate la trofeul Miss World, au avut "un impact major" asupra vieţii ei.

Reprezentanta Norvegiei, Mariann Birkedal, în vârstă de 23 de ani, favorita caselor de pariuri înainte de începerea concursului, a terminat competiţia între primele şapte finaliste.

România a fost reprezentată în finala concursului Miss World 2010 de Lavinia Postolache, în vârstă de 21 de ani, studentă în anul doi la New York Film Academy. Lavinia a declarat că îşi doreşte să devină o regizoare de succes. Printre pasiunile ei se numără călătoriile, arta fotografică, tenisul, jocul de şah şi moda.


×
Subiecte în articol: magazin