x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amy Winehouse, din nou la dezintoxicare.

Amy Winehouse, din nou la dezintoxicare.

27 Mai 2011   •   12:38
Amy Winehouse, din nou la dezintoxicare.


Amy Winehouse s-a internat din nou la dezintoxicare, intr-o clinica londoneza. Si, dupa cum bine spune vorba 'Cine-a pus carciuma-n drum, asa n-a fost om nebun', cintareata a socat cativa privitori cand s-a oprit sa cumpere o sticla mica de vodca, de la magazin de aceasta data, in drumul sau catre centrul medical. 'Parea pe alta lume si se balbaia in timp ce incerca sa vorbeasca', a declarat unul dintre privitori, citat de showbizspy.com. 'Am fost socat sa o vad cumparand vodca la ora aceea atat de devreme si cu atat mai surprins sa vad ca s-a intors la dezintoxicare', a mai adaugat martorul.

Clientii magazinului au spus ca Amy nu statea mai bine nici la capitolul haine, insa nici acest luceru nu pare sa mai surprinda pe nimeni. Potrivit acestora, cantareata purta un trening ponosit si i-a oripilat pe angajatii magazinului cand a spus cu nonsalanta ca a vomitat in baia magazinului. 'Imi era mila de ei, cred ca erau prea panicati sa mai spuna ceva', a declarat un client.

Evenimentul a avut loc la numai o zi dupa ce un purtator de cuvant al cantaretei a declarat ca aceasta nu ar fi bolnava, desi a confirmat internarea sa la clinica de dezintoxicare.

La inceputul acestei luni Amy Winehouse parea ca si-a repus viata pe picioare, dupa ce au aparut zvonuri potrivit carora ea si-ar dori sa se mute la tara impreuna cu prietenul ei, Reg Travis, pentru a forma o familie.

×