x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andra şi Cătălin Măruţă: Primul ”Valentin” ca soţ şi soţie

Andra şi Cătălin Măruţă: Primul ”Valentin” ca soţ şi soţie

de Adriana V. Paduraru    |    13 Feb 2009   •   00:00

Andra şi Cătălin Măruţă formea­ză una dintre cele mai frumoase şi me­diatizate perechi. Au şi motive: sunt tineri şi drăguţi. Nu poţi să nu-i admiri.



Anul acesta vor petrece pri­mul Sfânt Valentin ca soţ şi soţie. Cu toate că Ziua Îndrăgostiţilor nu re­prezintă pentru ei o sărbătoare cu o încărcătură emoţională foarte ma­re, vor intra totuşi în joc. "Privim săr­bătoarea ca pe o convenţie dră­guţă şi atâta tot. Fireşte că vom râde împreună şi ne vom înrola în «măr­şă­luiala» generală, dar asta numai pentru că ne vom afla printre atâţi alţi îndrăgostiţi, mai mult sau mai puţin «oficiali»", mărturiseşte Andra. Pre­zentatoarea emisiunii O-la-la de la Pro TV recunoaşte că i-a pregătit so­ţului ei o surpriză, dar nu doreşte să ne-o dezvăluie. Ne spune doar că va fi "trăsnită": "Între noi există o competiţie a darurilor trăsnite. Aşa că nu valoarea va conta, ci imaginaţia".

O-LA-LA. Sâmbătă, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, Andra va începe un nou sezon al emisiunii O-la-la. Cântăreaţa speră ca noii concurenţi să fie cât mai bine pregătiţi, pentru că altfel nu au cum să câştige marele premiu, în valoare de 25.000 de lei, pus la bătaie în fiecare ediţie. "Eu cred că cine iubeşte muzica şi ştie multe versuri are toate şansele să câştige trofeul O-la-la. Cât despre distracţie şi voie bună, ele sunt garantate pentru toată lumea", a adăugat Andra. Noul sezon al emisiunii va avea runde haioase, concurenţi veseli. Prima ediţie va fi "romantică", doar e Sfântul Valentin. "Cei şase concurenţi şi pretendenţi la titlul de campion O-la-la vor fi de fapt şase cupluri de îndrăgostiţi care se vor putea consulta pentru a da răspunsul corect", ne dezvăluie prezentatoarea show-ului.

REPERTORIU. Concurenţii vor fi aleşi din public dintre cei care-şi cântă mai cu foc iubirea. Cei 12 în­drăgostiţi lulea vor avea de cântat şi de ghicit versurile unor celebre piese de dragoste. Nu vor lipsi din play-list melodii precum "Poveste" a lui Ştefan Bănică, "Nunta" (Phoenix), "Preocupat cu gura ta" a lui Smiley, "Cine" a trupei Hara, "Rămâi cu mine" a Andrei şi multe, multe altele. Nici orchestra Cardinal nu va face rabat de la romantism, ea având pregătite multe serenade.

×
Subiecte în articol: vedete