x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Raicu ia lectii de Tae Bo

Andreea Raicu ia lectii de Tae Bo

de Sebastian S. Eduard    |    Miruna Mihalcea    |    28 Oct 2005   •   00:00
Andreea Raicu  ia lectii de Tae Bo
VEDETE
Andreea Raicu nu stie daca si-a trait marea poveste de dragoste: "Concluzia poti s-o tragi abia la batranete. Fiecare poveste de dragoste are ceva frumos, desi una poate fi mai frumoasa ca alta. Iubirea adevarata n-are masura..."

Andreea Raicu a-nvatat, recent, sa spuna "nu". "Am invatat sa ma cunosc pe mine insami si acum stiu ca sunt exact ceea ce vreau sa fiu. O femeie puternica, energica si plina de viata. Bine", rade ea, "oricine are voie sa fie deprimat vreo doua zile. Dar atat!". Cu toate ca poate sa spuna si "nu", Andreea Raicu a decis acum sa spuna "da" in cazul unei propuneri de-a face film. "Evident, n-as accepta orice rol. De fapt, ce n-as accepta e sa ma dezbrac. Nici un rol negativ nu m-ar speria, desi eu sunt o pozitiva de felul meu. Dar sa nu confundam omul cu rolul", crede Andreea. Acum 6-7 ani, Andreea a refuzat sa joace-ntr-un film. "Pentru ca nu eram pregatita". Acum insa e convinsa ca o astfel de provocare ar motiva-o si i-ar stimula resursele. "Vreau sa am satisfactia lucrului bine facut. Mi s-a propus, de exemplu, sa ma apuc si eu de cantat. Am refuzat categoric. Nu ma satisfac lucrurile care stiu ca nu-mi apartin, cum ar fi o voce lucrata pe calculator. Si mai ales, urasc succesele contrafacute!", conchide ea.

WORKOHOLICA. Televiziunea este un antidot pentru Andreea. "Cand intru pe platou poate sa ma apese cea mai mare grija din lume, ca uit imediat. Chiar si-atunci cand ies, adrenalina acumulata ma mai tine putin pe jar. Asa ca de multe ori, in munca am gasit refugiul si m-am gandit ca n-ar fi rau ca ziua de lucru sa aiba 24 de ore...". De-aia, se pare ca Andreea va mai "cocheta" multa vreme de-aici incolo cu televiziunea. Pentru ca ii e foarte clar ca asta ii place si asta vrea sa faca. "De obicei, incerc sa gandesc pe termen lung. Asta nu-nseamna ca-ti pot spune cu siguranta ca peste 5 ani tot pe sticla ai sa ma vezi. Dar cred sincer ca si atunci cand n-o sa mai fie cazul sa apar la televizor o sa-mi doresc sa raman totusi in culise. Televiziunea m-a castigat!"

DECIZII, RISCURI SI ESECURI. De altfel, e si greu s-o faci pe Andreea sa-ti dezvaluie planurile. Pentru ca, de principiu, treaba cu planurile nu i-a prea iesit niciodata. "De-aia m-am lecuit si nu m-arunc cu capul inainte la nimic. Desi, trebuie sa recunosc, oricum urasc sa iau decizii". Motiv pentru care, pana nu de mult, Andreea prefera sa evite un risc decat sa-si asume un eventual esec. Acum, dimpotriva. "M-am saturat sa regret ceva ce n-am facut. Mai bine invers."

TAE BO SI YOGA, À LA ANDREEA. Et voilà ! Ea, Andreea, care n-ar fi zis in ruptul capului ca va practica arte martiale, se tine acum de Tae Bo. Asezonat cu yoga. Ba, mai mult, Andreea Raicu impreuna cu antrenoarea sa personala vor scoate pe piata doua DVD-uri, produse de Dana Sotta. Unul pentru initierea in arta Tae Bo-ului si celalalt pentru initierea in arta relaxarii prin yoga. "Sunt o tipa foarte ambitioasa si chiar daca antrenoarea mi-a sugerat sa ma gandesc bine, pentru ca e foarte greu, mi-am zis ca pot. Chit ca mor dup-aia", rade Adreea. Asa ca asteptam cu nerabdare DVD-urile, a caror lansare va avea loc chiar in preajma Craciunului.

PURTATOR DE CUVANT. Andreea s-a mai implicat intr-un proiect. Ea este primul "purtator de cuvant" al campaniei "Fashion Target Breast Cancer" de pe teritoriul Romaniei, al carei scop este sustinerea luptei pentru prevenirea cancerului mamar. Imaginea campaniei este Diana Dondoe, singurul manechin roman de talie internationala. Actiunea se concentreaza asupra vanzarii unor tricouri speciale, in pas cu moda, iar profitul rezultat va fi folosit, la inceput, pentru achizitionarea unui mamograf mobil.

×
Subiecte în articol: andreea