x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anemona - De la "Secretul Mariei" la "Pacala"

Anemona - De la "Secretul Mariei" la "Pacala"

de Cristina Ologeanu    |    26 Mai 2006   •   00:00
Anemona - De la "Secretul Mariei" la "Pacala"


Din sumar: Telecomanda / (Rauta)cizme / Un orc, doi orci. Adjudecat! / Galeria Campionilor / Idolii lui Stanga: Gruia si Birtalan / Documentar / Planeta Fotbal / Seriale & Telenovele / Nevasta...dar nu disperata / Film / Ultima infruntare / Carte / Codurile Bibliei / Muzica / O mare familie / Muzica / Un nou AXL / Vedete / Razvan Mazilu / Punctul pe G / Traume live / Stiinta / Mouse ascuns intr-un laptop / Mistere / Adevaratii Oameni in Negru / Monden / AndreEA si-a schimbat masina

Dupa Secretul Mariei, Pacala se intoarce
La 1 iunie, serialul "Secretul Mariei" se va termina. Din 9 iunie, pe marile ecrane se lanseaza "Pacala se intoarce". Ce au aceste doua productii in comun? Pe Anemona Niculescu.

Cum au fost filmarile la "Pacala se intoarce"?
Prin ce peripetii ai trecut? Filmarile au fost placute si pline de situatii hilare. Domnul Saizescu este extraordinar, este prietenos, sfatos, deschis la toate sugestiile celor din echipa. O intamplare hazlie a fost aceea in care eu urma sa fiu spanzurata. Eram pe un butoi destul de mare, cu latul la gat si, cand s-a incheiat filmarea scenei, m-au strigat sa cobor imediat. Docila cum sunt, m-am grabit sa fac ce mi s-a spus si am sarit de pe butuc cu latul la gat.

Ce ai invatat din serialul "Secretul Mariei"?
Fiecare lucru nou din viata unui om ii aduce experienta si maturizare. Am invatat mult. Si despre oameni, si despre ce inseamna munca la o telenovela. Am invatat ca practica te ajuta sa te perfectionezi si, cu cat muncesti mai mult, cu atat inveti mai mult, mai ales in meseria de actor.

Cand vei mai urca "pe scandura"?
Pe scena teatrului voi ramane, pentru ca n-am plecat nici o clipa. Urmatorul spectacol pe scena Teatrului National va fi la 7 iunie cu piesa "Visul unei nopti de vara", in regia lui Felix Alexa. Film imi doresc sa mai fac, dar asta nu depinde doar de mine.

Cum ramane cu cariera muzicala?
Am incheiat recent filmarile pentru videoclipul melodiei "Noaptea pe covor", pe care am inregistrat-o cu baietii de la "Provincialii". Am mai inregistrat o melodie cu un prieten din Italia si astept sa se elibereze Laurentiu Duta un pic, ca sa se poata ocupa si de mine.

SOTIA LUI PACALA

Joi, Antena 1 va difuza episodul 115 din serialul "Secretul Mariei". Ultimul. Va fi o avalansa de surprize si rasturnari de situatii uluitoare. Cu toate ca refuza sa dezvaluie detalii despre deznodamantul telenovelei, interpreta rolului titular, Anemona Niculescu, marturiseste ca ultimele scene au fost foarte solicitante pentru ea, ca actrita. Pe Anemona o veti putea vedea incepand cu 9 iunie pe marele ecran, interpretand rolul principal feminin - acela al surorii lui Pacala - din "Pacala se intoarce", distribuit de MediaPro Film Distribution. Pacala (Denis Stefan), un tanar fara prea multe pretentii de la viata, este satul de hoinarit prin lume si, manat de dorul de casa parinteasca, se hotaraste sa revina in patrie. Alaturi de Anemona, in filmul regizat de Geo Saizescu mai joaca Sebastian Papaiani, Ileana Stana Ionescu, Valentin Teodosiu, Serban Ionescu, Stefan Sileanu.
×
Subiecte în articol: pacala secretul mariei