x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie, atacată de o admiratoare beată la premiera filmului Salt

Angelina Jolie, atacată de o admiratoare beată la premiera filmului Salt

26 Iul 2010   •   00:00

Forţele din dispozitivul de pază al actriţei americane Agelina Jolie au avut nevoie de minute întregi pentru a desprinde mâna unei admiratoare rusoaice înfocate care se "implantase" puternic într-o mână a divei de la Hollywood, la ceremonia lansării filmului "Salt" duminică seara la Moscova, relatează portalul LifeNews.



Jolie, 35 de ani, a fost atacată de o admiratoare beată în holul cinematografului "Oktiabr" ("Octombrie") din capitala rusă, înainte de premiera blockbusterului, informează Agerpres.

Admiratoarea, sub efectul căldurii şi al unui cocktail alcoolizat, a reuşit să străpungă mai multe cordoane de securitate şi să ajungă la o distanţă atât de apropiată de divă, la care probabil doar Brad Pitt are voie. Într-o clipă, admiratoarea rusoaică şi-a înfipt unghiile într-o mână a starului american. "Angelina, uită-te la mine! Eşti cea mai frumoasă din lumea!" - a strigat cu voce rugătoare tânăra rusoaică, a cărei înfăţişare trăda o vizibilă simpatie pentru diva de la Hollywood: păr lung negru, machiajul de recunoscut, tatuaje.

În acea clipă, Jolie a trăit un sentiment de spaimă, după cum se poate vedea din imaginile difuzate de unele canale media ruse. Ea şi-a revenit doar după ce bodyguarzii au reuşit s-o îndepărteze de admiratoarea insistentă. Nemulţumirea Angelinei Jolie este de înţeles, scriu ziariştii de la LifeNews. Actriţa este obişnuită cu atenţia excesivă, însă, după cum a recunoscut chiar ea într-un interviu, se învineţeşte repede. De data aceasta, este posibil ca unghiile admiratoarei ruse să fi lăsat urme.

×
Subiecte în articol: magazin