x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie: "Copiii mei nu cred că sunt foarte grozavă"

Angelina Jolie: "Copiii mei nu cred că sunt foarte grozavă"

07 Dec 2010   •   11:19
Angelina Jolie: "Copiii mei nu cred că sunt foarte grozavă"

Angelina Jolie a dezvăluit că nu ştie cum să facă să îşi convingă fiul cel mare, Maddox, în vârstă de nouă ani, că încă nu poate vedea filmul "Mr.& Mrs Smith". El vrea să îşi vadă părinţii atunci când s-au întâlnit pentru prima dată, pe platoul de filmare al acestei pelicule, în 2005. Actriţa spune că Maddox vrea foarte mult să vadă acest film, deşi este prea violent pentru el. "Continuă să întrebe de film. Cred că trebuie să fie foarte ciudat să îţi vezi părinţii. Acum încercăm să ne dăm seama când este momentul potrivit, dar prietenii lui l-au văzut deja, aşa că este straniu pentru el. Maddox este aproape suficient de mare să îl vadă".

Angelina mai spune că nici unul dintre copiii săi nu o privesc ca pe o persoană extraordinară. Din contră, li se pare foarte amuzant când văd unele dintre rolurile ei. "Nu cred că sunt prea grozavă pentru ei. Copiii mei au văzut trailerul pentru filmul de acţiune "Salt" şi m-am aşteptat că o să li se pară grozav, dar lor li s-a părut doar foarte amuzant. Le-am spus că asta înseamnă că mă cunosc foarte bine. Acolo nu sunt eu"  a povestit actriţa pentru USA Today, citată de contactmusic.com. Ea a mai povestit şi că fetiţei ei, Shiloh, în vârstă de 4 ani, îi plac foarte mult eroii băieţilor, precum Spiderman. "Shiloh spune tot timpul că Spiderman este foarte puternic. Iar eu mă gândesc că şi fetele pot fi foarte puternice. Poate va descoperi asta când va ma creşte" a mai adăugat Angelina.

Angelina Jolie are şase copii - Maddox, nouă ani, Pax, şapte ani, Zahara, cinci ani, Shiloh, în vârstă de patru ani şi gemenii Knox şi Vivienne în vârstă de doi ani, ultimii doi împreună cu partenerul său de viaţă, Brad Pitt. (foto: www.sodaheat.com)

×
Subiecte în articol: copiii angelina jolie brad pitt