x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie, insuficient de manierată pentru rolul din "The Tourist"

Angelina Jolie, insuficient de manierată pentru rolul din "The Tourist"

08 Dec 2010   •   17:26
Angelina Jolie, insuficient de manierată pentru rolul din "The Tourist"
Sursa foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Angelina Jolie afirmă că nu s-a simţit foarte în largul său filmând pentru pelicula "The Tourist". Asta cel puţin nu la început, deoarece, spune ea, personajul ei este unul foarte manierat, având un caracter tipic englezesc, iar ea se consideră mult prea dezordonată pentru un astfel de comportament. "A fost foare ciudat. M-am simţit ca o fetiţă în hainele mamei, pentru că eram îmbrăcată atât de bine. Aveam mănuşile, dare leţam murdărit tot timpul deoarece sunt foarte dezordonată. Dădesm totul peste cap. Dar am scos-o la capăt până la urmă", a spus actriţa, citată de showbizspy.com.

Jolie a adăugat. de asemenea, că a luat lecţii de maniere, deoarece simţea că trebuie să îşi rafineze comportamentul pentru rolul lui Elise Ward din "The Tourist", o englezoaică sofisticată. "Nu sunt în totalitate neîndemânatică sau împiedicată, dar personajul meu face lucrurile pe îndelete. Eu sunt americancă! Fac zece lucruri înainte de a lua micul dejun" a mai adăugat Jolie. Iată că aflăm astfel, cu oarece uşurare, că una dintre cele mai faimoase şi frumoase actriţe de pe planetă nu se sfieşte să afirme că are şi defecte.

Pe de altă parte, nu toată lumea pare să creadă în imaginea ei de blândă de persoană înclinată doar spre acte caritabile. Chelsea Handler, gazdă a unui talkshow de televiziune, şi, întâmplător sau nu, bună prietenă, se pare, cu Jennifer Aniston, nu s-a dat înapoi de a o jigni pe Angelina Jolie în cadrul celei mai recente emisiuni, numind-o în fel şi chip şi acuzând-o că a stricat căsnicia prietenei ei cu Brad Pitt, în urmă cu cinci ani.  

Angelina Jolie îşi vede, însă, în continuare de familia pe care a întemeiat-o cu Brad Pitt. Ea îşi încurajează copiii să crească încrezători şi să se uite cu plăcere în urmă la copilăria lor. "Sper din tot sufletul că sunt fericiţi. Ei ştiu că sunt iubiţi şi încurajaţi să fie aşa cum sunt, nu sunt forţaţi să intre în anumite tipare care nu îi reprezintă. Sper că se vor dezvolta în continuare ca indivizi puternici, frumoşi, că vor fi împliniţi în viaţă şi vor trăi onest", a spus actriţa despre cei şase copii ai săi. Jolie a mai adăugat că nu înţelege de ce şumea face atâta vâlvă în jurul ei şi speră că această fascinaţie va trece o dată cu înaintarea ei în vârstă. Acum, este, însă, greu de crezut că acest lucru se va întâmpla în cazul uneia dintre cele mai celebre actriţe ale lumii.

×