x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie: Nu mi-e scârbă să mănânc păianjeni şi gândaci

Angelina Jolie: Nu mi-e scârbă să mănânc păianjeni şi gândaci

14 Iul 2010   •   00:00
Angelina Jolie: Nu mi-e scârbă să mănânc păianjeni şi gândaci

Mulţi bărbaţi ar da orice să petreacă măcar câteva minute cu frumoasa Angelina Jolie, dar poate se gândesc de două ori după ce află că actriţei îi place să mănânce insecte. "Chiar îmi plac păianjenii şi gândacii. Am mâncat prima dată aşa ceva când am fost în Cambogia", a declarat Angelina.



În noul film "Salt" Angelina Jolie joacă rolul unui agent CIA, bănuit că este un spion angajat de ruşi să-l asasineze pe preşedintele SUA.

Angelina este pusă în situaţii dificile, este chiar nevoită să mănânce un păianjen, potrivit The Sun, citat de realitatea.net.

"Chiar îmi plac păianjenii şi gândacii, deci nu mi-e scârbă de ei. Am mâncat prima dată aşa ceva când am fost în Cambogia şi nu am nicio problemă, dar pe ăsta nu l-am mâncat", spune Angelina Jolie.

Angelina a filmat în 2001 celebra peliculă Lara Croft: Tomb Raider în Cambogia, ţara de unde l-a adoptat pe fiul ei Maddox.

Au trecut doi ani de la filmările celei mai recente pelicule ale sale. În tot acest timp s-a dedicat familiei, după ce i-a născut pe gemenii Knox şi Vivienne cu doi ani în urmă.

Cei doi mai au o fiică biologică Shiloh, în vârstă de patru ani, şi încă doi copii - Pax, în vârstă de şase ani şi Zahara de cinci ani, ambii adoptaţi.

Scenariul "Salt" a fost gândit iniţial pentru un bărbat. Protagonistul peliculei trebuia să fie Tom Cruise, dar producătorii s-au gândit să dea rolul unei femei, care să joace personajul Evelyn Salt.

"Brad m-a sprijinit. Abia îi născusem pe Vivienne şi Knox şi stăteam în cămaşă de noapte în pat, mă simţeam foarte vulnerabilă şi i-am spus: 'Cred că am găsit ceva care mă va mobiliza'".

"Nu am mai lucrat de mai bine de un an de când am rămas însărcinată, iar el a fost gata să mă susţină şi s-a bucurat pentru mine".

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor filmului de acţiune Mr & Mrs Smith şi au rămas împreună din 2005.

×
Subiecte în articol: magazin