x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie nu poate să facă nici măcar o baie singură

Angelina Jolie nu poate să facă nici măcar o baie singură

14 Dec 2010   •   16:03
Angelina Jolie nu poate să facă nici măcar o baie singură
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Acriţa spune că este uimită de cum reuşeşte să se descurce având atât de puţin timp la dispoziţie pentru propria persoană. Ea afirmă că întotdeauna a fost o persoană orientată spre a petrece mai mult timp singură. "Încerci să faci o baie singur şi toată lumea intră pe uşă", povesteşte Jolie, citată de showbizspy.com, făcând referire la familia numeroasă pe care o are. "Nu ai încotro decât să renunţi. M-am şocat şi pe mine, pentru că sunt o persoană care îşi doreşte să petreacă mult timp singură, dar sunt surprinsă de cât de fericită mă pot simţi înconjurată de toată lumea din familia mea", a mai adăugat actriţa în vârstă de 35 de ani, care are şase copii.

În trecut, Angelina a mai spus că nu are decât foarte rar timp doar pentru ea, dar că este conştientă că acest lucru i se întâmplă fiecărui părinte. "Mă trezesc şi am patru copii cu mine în pat, Brad este la telefon şi are gemenii" povesteşte actriţa despre cum începe o zi obişnuită din viaţa ei. "Nu am niciodată parte de singurătate - majoritatea părinţilor cu copii nu au. Câteodată vrei şi tu să faci o baie sau un duş şi de fiecare dată cineva vrea să intre peste tine. Dar te obişnuieşti cu asta".


Angelina spune, însă, că are parte de un sprijin nemăsurat din partea lui Brad Pitt, şi astfel poate să ţină lucrurile sub control. "Brad şi cu mine facem cu rândul - ca acum, de exemplu - el lucrează aşa că eu sunt acasă cu copiii. Dar în patru luni o să mă mănânce să lucrez şi eu. Astfel. lucrurile se echilibrează în principal datorită faptului că am un partener extraordinar care îmi oferă timpul de care am nevoie", a mai adăugat actriţa.

×
Subiecte în articol: familie angelina jolie brad pitt