x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie se bucură de fiecare secundă alături de copiii săi

Angelina Jolie se bucură de fiecare secundă alături de copiii săi

20 Ian 2011   •   13:11
Angelina Jolie se bucură de fiecare secundă alături de copiii săi
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Angelina Jolie spune că mamele are trebui să preţuiască fiecare moment pe care îl petrec alături de copiii lor, deoarece aceştia cresc foarte repede. Actriţa, care creşte şase copii împreună cu Brad Pitt, spune că acum este cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. "Trebuie doar să te bucuri de fiecare minut pe care îl ai alături de ei, deoarece timpul trece foarte repede. Ţine-i aproape, petrece timp liber, dormi cu ei în pat şi bucura-te de fiecare secundă alături de ei", spune actriţa, care pare a fi un model pentru mame.

Jolie a mai dezvăluit de curând că a acceptat roul din filmul "The Tourist" deoarece i-a dat ocazia să petreacă timp alături de copiii ei în Veneţia. "Trebuie doar să de bucuri de parte pozitivă a tuturor lucrurilor. Am putut să petrec două luni în Veneţia filmând, lucru care nu ţi se întâmplă prea des, împreună cu un partener de platou absolut adorabil, aşa că este greu să spui nu",a  declarat Jolie, făcând referire la Johnny Depp. "Avem o regulă să stăm cu toţii la un loc în familie atunci când filmăm. Lucrăm cu rândul, aşa că toată lumea şi-a făcut bagajul şi a plecat la Veneţia", a mai adăugat actriţa.

Angelina Jolie mai spune că este foarte norocoasă că are copiii care o ajută să se menţină cu picioarele pe pământ, deoarece consideră că mulţi actori pot fi afectaţi de faima pe care o au în raândul publicului.

×