x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie şi Brad Pitt trăiesc într-un „haos organizat”

Angelina Jolie şi Brad Pitt trăiesc într-un „haos organizat”

24 Mar 2011   •   16:54
Angelina Jolie şi Brad Pitt trăiesc într-un „haos organizat”
Sursa foto: Thomas Peter /REUTERS


Viaţa privată a cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt este permanent în atenţia media, aşa că întodeauna există surse „din apropierea cuplului” dispuse să ofere informaţii detaliate despre aceasta. Deşi cei doi actori fac tot posibilul să îşi ţină viaţa personală departe de lumina reflectoarelor, iată că acum ni se dezvăluie cum că traiul de zi cu zi al acestora este un adevărat haos... din cauza celor şase copii. De parcă cineva îşi putea închipui că poţi trăi relaxat când eşti în situaţia lor.

„Famila lor trăieşte în ceea ce poate fi cel mai bine caracterizat ca fiind „un haos organizat”. Bineînţeles că e ca în sălbăticie când sunt toţi copiii acolo, iar serile tind să devină haotice cu masa de seară şi ora de culcare”, a povestit o sursă pentru revista People. „Brad şi Angelina se descurcă foarte bine cu regulile, existând cu siguranţă consecinţe pentru prostiile pe care le fac cei mici”, a mai adăugat aceasta.

Nu demult, presa tabloidă susţinea că Angie şi Brad se confruntă cu o problemă destul de gravă, cei patru copii mai mari devenind, potrivit „surselor”, violenţi. Atunci, s-a spus că Angelina chiar l-a retras pe Pax, fiul său cel mai mare, de la şcoala privată unde învăţa deoarece şi-ar fi lovit un coleg de clasă.

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt