x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie va adopta o fetiţă din Haiti

Angelina Jolie va adopta o fetiţă din Haiti

08 Feb 2011   •   15:36
Angelina Jolie va adopta o fetiţă din Haiti
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Actriţa americană Angelina Jolie vrea să adopte o fetiţă din Haiti, în vârstă de patru ani, al cărei nume este Leah. Leah şi-a pierdut întreaga familie în seismul care a devastat Haiti la începutul anului 2010.

Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, care au deja trei copii adoptaţi şi alţi trei biologici, au văzut-o pe micuţa Leah pentru prima dată în februarie 2010, la o lună de la producerea seismului. Potrivit presei internaţionale, Leah urmează să facă o vizită celor doi actori şi să îi cunoască pe copiii lor, înainte ca adopţia să fie autorizată, în a doua jumătate a anului, scrie contactmusic.com, preluat de Mediafax.

"Avocaţii Angelinei sunt pe punctul de a obţine o autorizaţie care-i va permite micuţei Leah să petreacă ceva timp alături de ea în America. Este procedura standard, au nevoie să se asigure că Leah se va adapta cu bine. Numeroşi observatori din asociaţii şi organizaţii internaţionale, inclusiv din cadrul Crucii Roşii, au declarat că Angelina este tratată ca orice altă persoană, nu va fi favorizată, iar procesul de adopţie nu va fi accelerat", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic Daily Mirror.

Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt adoptie haiti