x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anne Hathaway se gândeşte să se apuce de cântat cu propria trupă

Anne Hathaway se gândeşte să se apuce de cântat cu propria trupă

24 Noi 2010   •   15:56
Anne Hathaway se gândeşte să se apuce de cântat cu propria trupă
Sursa foto: FRED PROUSER/REUTERS

Anne Hathaway a declarat recent că a găsit inspiraţie pentru a-şi înfiinţa propria trupă de muzică de când a început să ia lecţii de chitară. Deşi, după cum spune chiar ea, nu se descurcă încă prea bine la acest einstrument, înfiinţrea unei trupe i se pare un lucru foarte cool. "Mă descurc destul de prost cu lecţiile, dar am o chitară nouă, aşa că sună mai bine dar eu tot prost cânt. Este o chitară acustică, aşa că pot cânta la mai multe corzi acum, doar că nu într-o ordine reconsocibilă. Dar lucrez la asta", a spus Hathaway, citată de showbizspy.com. Ea a mai adăugat amuzată că, probabil, trupa ei ar trebui să cânte la câte o coardă pe rând, aşa vor obţine un mare hit.

Când vine vorba de film, Hathaway spune că şi-ar dori foarte mult să joace pe Broadway, deoarece consideră că vrea să îşi testeze abilităţile pentru muscaluri. "Aş juca într-un muzical cât ai zice peşte şi sunt mereu în căutarea unei oportunităţi de a o face", a zis actriţa. Ea are şi o replică destul de dură la adresa regizorilor de musicaluri. Ea crede că, de foarte multe ori, în spectacolele clasice, muzica este foarte bună, dar scenariul nu ridică deloc ştacheta pentru un actor care vrea cu adevărat să joace.

Recent, Hathaway a declarat şi că ar cam vrea să renunţe la comediile romantice. "Vreau să renunţ la romantism pentru o vreme, cred că am epuizat acest muşchi", a explicat ea, adăugând că ar vrea să conducă o navă spaţială şi să tragă cu arme cu laser în monştri galactici. Am putea îndăzni să spunem că toate trei dorinţe ale actriţei s-ar putea concretiza de minune la un loc. Pe când o piesă pe Broadway, cu musical compus de trupa actriţei şi subiect sci-fi?

×
Subiecte în articol: muzica musical comedie Anne Hathaway